Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem vagyok többre jó neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok többre jó neki?

Figyelt kérdés

Ő az első párom és az elején minden tökéletesen ment kb 1 éve vagyunk együtt. De fél éve megváltozott valami. Egyre kevesebb közös programunk volt és egyre kevesebbet is beszéltünk. Mostanra már szinte csak akkor keres, ha le akar feküdni velem, más programra nem tudom rávenni őt. Nem tudom miért lettem csak ennyire jó neki, ha az elején nagyon jól megvoltunk.

Változhat ez még?

2021. dec. 15. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez a tini kategória, tehát igencsak változó korban vagytok még.

Nagyon ritka, hogy tini szerelem életre szóló lesz.

Sokat változi 16-20 év között az ember. Sok-sok új impulzus éri, hat a gondolkozására, ízlésére, személyiségére. Igényli az ismeretlent, az újat.

Ti eljutottatok idáig, hogy a szerelem az ő részéről elmúlt, jön-megy, ismerkedik, semmi más közös nincs már, csak az ágy.

Mivel ragaszkodsz, hát időnként eljár még hozzád, de ha jön egy nő, aki minden szempontból leveszi a lábáról, el fog marad maradni, szex se lesz, mert nem lesz rá szüksége.

Ne reménykedj, nem lehet ezt már visszafordítani. Csak a káooszta jó többször melegítve, a szerelem viszont elhal.

2021. dec. 15. 16:03
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Beszéltem vele, hogy nekem így nem jó és úgy érzem csak szexre használ engem. Ő azt mondta nekem, hogy szeret engem és hogy nem csak arra akar használni és megpróbál több programot tervezni majd ezen kívül.

Úgy vagyok vele, hogy ha egy hónapon belül nem változik egy kicsit, akkor szakítok.

2021. dec. 16. 10:42
 13/18 anonim ***** válasza:
sok erőt benne, és remélem, nem lesz miért szakítani!
2021. dec. 16. 10:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Szuper, hogy beszéltetek! Bátor vagy és érett! Adtál neki visszajelzést, hogy fejlődhessen, nagyon jó!

Miközben válaszolt, mik voltak az érzéseid, komolyan gondolta? Nem kell válaszolni ,csak magadban.

2021. dec. 16. 11:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Csak ha valaki még olvasná. Nem változott semmit. Úgyhogy nem is vártam tovább inkább, szakítottunk.
2021. dec. 29. 18:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült!

Gratulálok!

Kitartás a feldolgozáshoz.

Ha akarsz róla beszélni, írj bátran.

2021. dec. 29. 18:47
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Próbálom lezárni és túl lenni rajta de ehhez kell még idő.

2021. dec. 29. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Megértelek, és jól tetted, ha nem tudott változtatni.
2021. dec. 29. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!