Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet, hogy többre vágyik egy kapcsolatban?
Szóval, körülbelül két hónapja randizgatunk ezzel a lánnyal. Ölelés, puszik, kézenfogva sétálás, stb.
Legutóbbi talin viszont elmondta, hogy neki bizony öt hónapja barátnője van. Na hát mondom az úgy nagyon jó...
Viszont az a poén az egészben, hogy "nem tud dönteni". Szeret, ez biztos. Itt nem is ez a kérdés. Hanem hogy mikor beszélni próbálok erről vele, azt mondja, ő többre vágyik egy kapcsolatban. Viszont nem akar elveszíteni. (Miután ezt elmondta, a találkozó végén lekapott, ölelgetett, stb.)
Ezt mire értheti? Valaki segítsen:(
A szex az kizárva, mert idegességemben erre rákérdeztem, és mondta, hogy nem, nem úgy érti. Nem tudja elmagyarázni.
16/L
Nekem alapvetően a lelkem se bírná ezt, hiszen ki tudja, lehet a barátnője egy aranyos, kedves, és borzalmasan szerelmes lány, akit folyamatosan megcsal, ha velem van, és aki nem ezt érdemli. Megmondanám neki, hogy ez így nekem nem megy, a barátnőd se ezt érdemli, legyen amúgy akármilyen, ha már te nem úgy érzel iránta a minimum, hogy ne vesztegesd tovább az idejét, ő is hagy dolgozhassa fel, hogy ennek a kapcsolatnak már vége, tudjon ismerkedni, stb. Megmondanám, hogy gondolja át a dolgokat és én addig nem is keresem, ha engem akar keressen, de szerintem jelenleg a saját kapcsolatára/kapcsolatának befejezésére fókuszáljon.
Természetesen bennem ilyenkor az is ott van, hogy ezek után meg tudnék-e benne bízni? Hogy mi van, ha köztünk is esetleg valami kis probléma lenne, vagy úgy érezné valami plusz kellene még neki és ahelyett, hogy megbeszélné velem inkább máshol keresné rögtön.
Nem akarok semmilyen döntést ráerőltetni, elmondtam az én nézőpontomat, csak gondold át. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!