Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok többre jó neki?
Ő az első párom és az elején minden tökéletesen ment kb 1 éve vagyunk együtt. De fél éve megváltozott valami. Egyre kevesebb közös programunk volt és egyre kevesebbet is beszéltünk. Mostanra már szinte csak akkor keres, ha le akar feküdni velem, más programra nem tudom rávenni őt. Nem tudom miért lettem csak ennyire jó neki, ha az elején nagyon jól megvoltunk.
Változhat ez még?
persze, hogy megváltozhat:
-nem fekszel le a másikkal, hanem azzal, akinek a társa leszel egy életre
-nem hiszed, hogy a puncid megtartja őt a szerelemben
-beszélsz vele, s megérti
-kidobod, s olyannal leszel együtt, aki téged szeret, s nem a puncidra hajt
Kösz 1-es. Biztos tudom előre hogy egész életemben vele leszek vagy nem az első kapcsolatomban...
Nem hiszem, hogy a puncim megtartja őt, ilyet nem is mondtam.
Beszélni nyilván fogok vele erről, de eddig se figyelt rám nagyon.
Kidobni nem szeretném, mert nagyon szeretem őt.
HA vele leszel, akkor mi a kérdés? Akkor ezt akarod magadnak. Éli az életét, s ha igénye van, állsz rendelkezésre.
Nem, de lefeküdtél vele, s ez a kapocs az, amiben reménykedsz. Amikor látod, ő már máshol jár.
HA eddig sem figyelt rád, most mitől fog? Ráadásul, nem is akarod kilépni...
Akkor mindezzel éled le a következő 60 évet... tényleg?
Hagyd el, csak a szexre kellesz neki. Már nem szeret.
Nőknél ez az egyik legnagyobb gond, hogy nem lépnek ki a kapcsolatból akkor sem ha az szar nekik, és hagyják, hogy a pasik kihasználják őket.
Ez a pasi téged csak (ki)használ. Ha van tartásod otthagyod. Ha nincs, akkor szenvedsz tovább, aztán ha már a szexre is talál "jobbat" akkor ő fog elhagyni téged.
De én nem csak szexre kellettem neki az elején, szóval még megváltozhat, nem?
Azzal tisztában vagyok, hogy most csak erre kellek, de tudom hogy ő nem ilyen és ezért szeretném valahogy megváltoztatni ezt.
Mert ennyi idő alatt elszáll a rózsaszín köd, és előfordul, hogy kiszeret az egyik a másikból.
Nem, nem fog változni sajnos. Ha reménykedsz, csak az idődet pazarolod, és késő lesz amikor rájössz, hogy éveket vesztegettél el, és csak egy lyukparti vagy neki.
Döntsd el mit akarsz.
Hidd el, nem beszélek a levegőbe. Nekem is volt hasonló kapcsolatom, semmibe vett, csak akkor hívott amikor úgy gondolta felmehetek hozzá. Reménykedtem egy darabig, de meguntam. Könyörgött egy ideig még utána, de tudtam, hogy ez nem fog változni már. Pedig az elején én voltam az élete értelme.
Köszönöm szépen jól vagyok, most egy boldog párkapcsolatban, rengeteg élménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!