Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek?Elegem van

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?Elegem van

Figyelt kérdés
Sziasztok,barátnőmmel fèl ève vagyunk együtt voltak kisebb veszekedéseink ez idő alatt és nemrégiben volt egy komolyabb mert nem bíztam meg benne igazából féltékeny lettem mert azt hittem megcsal...sokszor tulgondolom a dolgokat most is sikerült.Másnapra nyilván megbántam és elszegyeltem magam amiatt hogy ezt csináltam.1hèten keresztül úgymond "könyörögtem" neki hogy ne csinálja ezt mert ő szakított viszont közben folyamatosan tudatta hogy szeret és mindig hagyott reményt azért hogy küzdjek èrte,tudom tudom ilyenkor rá kell hagyni ha igazán szeret úgy is keres stb..viszont egyszerűen nem így vagyok beállítva nem vagyok képes ezt csinálni azzal akit szeretek.Ez után "kibèkültünk" viszont nem vagyunk együtt azóta sem mert mikor megkérdeztem azt mondta hogy nem.Minden nap találkozunk csók is van meg igazából minden olyan mint előtte viszont mègsem vagyunk együtt.Azóta egyébként sokszor bunkó velem,nem éppen úgy szól sokszor hozzám ahogyan kéne,nem vitatkozok vele inkább benyelem ha valami olyat szól mert nem akarok vele veszekedni a vicc az egészben hogy ő ezt teljesen természetesnek veszi vannak szavak amivel bánt is mint például hogy megèrdemlem-e egyáltalán őt stb stb..Ez az egész csak azért esik rosszul mert előtte nem ilyen volt mindig volt hozzám szép szava,fordítva is igaz mert ezek ellenére nem voltam vele sosem bunkó,kivéve ha rossz kedvem volt de akkor is mondtam neki hogy most nincs jó kedvem inkább nem szólok hozzá mert nem rajta akarom letölteni az idegem.Az egész dolog azért értelmetlen számomra mert viszont este mikor lefekszünk aludni mindig hozzám bújik és olyankor mintha kicserèlnèk olyankor vissza kapom a régi őt.Nem tudom mi ez az egész de nekem nagyon rosszul esik hogy napközben bunkó este viszont teljesen megváltozik nem tudom hova tenni a viselkedését attól félek hogy rájött arra hogy inkább lemegyek papucsba csak azért hogy velem legyen viszont be fog telni a pohár mert sosem voltam könyörgős személyiség nem szeretek könyörögni...Nők/Férfiak akik voltak már hasonlóan mègis mitől van ez nála vagy mit kéne tennem hogy észhez térjen és fejezze be ezt az egészet?Koszonom a válaszokat előre is

2021. dec. 14. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Jól látod tetszik neki hogy papucs vagy. Egy kapcsolatnak nem erről kéne szólni, hogy te alkalmazkodsz csak hozzá, fordítva meg semmi...sőt még bunkózik is. Te vagy a férfi tudod kivel csinálhatná ezt.
2021. dec. 14. 18:26
 2/9 A kérdező kommentje:
De most vesszünk össze hogy észre vegye magát?Nincs nekem már kedvem veszekedni vele..
2021. dec. 14. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenység nem jó dolog. Ma kb. azt gondolják róla, hogy egy lelki betegség. Ezt én is nemrég tudtam meg, és csodálkoztam is. Olvass róla kicsit, önismeret!
2021. dec. 14. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Ne tegyél semmit, tanuld meg, hogy a nők ilyenek (általában a férfiak is). A legtöbb ember úgy éli ki a "hatalmát", akkor érzi magát valakinek, ha függőségben tartja a másikat. Ha megpróbálsz közömbösen viselkedni, úgy fog pitizni, mint egy kiskutya.
2021. dec. 14. 20:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak sajnos én nem vagyok képes vele így viselkedni...
2021. dec. 14. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy van valami például a családjával, vagy barátaival, vagy sulival kapcsolatban, amit vagy azért mert lényegtelennek gondolja (de mégis amiatt feszült) vagy azért mert nem tudja hogy beszéljen róla még nem mondott neked, és emiatt feszült,illetve biztos benne van még az előző összeveszésetek. Este pedig már nem nagyon gondol pl. a sulira, megpróbálja teljesen kizárni a problémáját és azért ugyanolyan mint régen volt. Szerintem próbálj meg vele beszélni, de ne támadóan csak kérdezd meg tőle hogy minden rendbe van e mert mostanában olyan más, és mond neki hogy ha nem akar nem kell róla beszélnie. Így nem lesz belőle veszekedés. Persze ezeken kívül még 1000 ok lehet a viselkedésére, de nekem így ez ugrott be rögtön ahogy olvastam.
2021. dec. 14. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiölted belőle az érzelmeket a féltékenységeddel és már csak azok utolsó maradványai és egy nagy adag sajnálat miatt kommunikál veled még mindig. Nem lesz jó vége a dolognak, azért nem olyan kedves veled, mert úgy érezheti, nem jó az, ahogyan érez (vagyis nem érez) irántad, ezért próbálkozik... de ez frusztrálttá teszi. Idővel ez átfordulhat utálatba is könnyedén.
2021. dec. 14. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kihaszálja, hogy uralkodhat rajtad. Van egy srác, aki bármit megtesz neki, hogy ne legyen veszekedés. Konkrétan elvesztetted a kontrollt, ő meg átvette.
2021. dec. 14. 22:28
 9/9 kombika ***** válasza:
55%
Engedd el. Ennek a kapcsolatnak vége. Lesz jobb.
2021. dec. 15. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!