Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tényleg toxikus barátnő lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg toxikus barátnő lennék?

Figyelt kérdés

A párommal elég friss a kapcsolatunk....4 hónapja vagyunk együtt de őszintén sokkal többnek tűnik mind a kettőnknek.

Én letiltottam miatt néhány fiú barátom és nem járkáltam el sehova szinte..

Ő arra nem volt képes hogy egy csajt aki engem zavart kéretlenben hagyjon egy kisebb vitánk miatt. Mielőtt velem össze jött háromszor össze feküdtek és ezek után is még a kapcsolat elején mint legjobb lány barátra hivatkozott nekem...Azóta én lettem a legjobb barátja és köszönhetően a sok hisztimnek tartja a lánytól a távolságot de mivel van egy közös baráti körük és nem akarja hogy megtudják hogy engem zabar a csaj szerveznek közös programokat amikre el is megy...

Amikor én szerettem volna össze futni egy fiúbarátommal TÁRSASÁGBAN (ergo még csak nem is kettesben..) kiakadt..és azzal jött hogy akkor mostantól majd mindenki azt csinál amit csak akar..

Most megint elkezdett dumálni egy lánnyal akinek barátja van és az egyik haverja által ismerte meg...én kicsit kiborultam amikor láttam hogy beszéltek mivel azt jutatta eszembe ahogy mi kezdtük a dolgokat

Toxikusnak érzem magam mert féltékeny vagyok egy olyan lányra akinek van párja...és azért is mert a másik lány miatt hisztiztem neki úgy hogy elmondta már nem akar tőle semmit..

Azért tudom mit beszélnek mert mind ketten belelátunk a másik fiókjába..

2021. dec. 8. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem adok sok jövőt ennek a kapcsolatnak..

Ha ennyire féltékeny vagy, nem bízol benne, csak kínszenvedés lesz mindkettőtöknek... Mert ő bekorlátozva fogja érezni magát, te meg folyamatosan azon agyalsz, hogy mikor csal meg...

2021. dec. 8. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten toxikusak vagytok.Neharagudj de gyerekes és nevetséges ez a viselkedés.Megkéne beszélni a dolgokat aztán vagy szakítani vagy rendbe hozni.Hosszú távon nagyon tönkre tehet mindkettotoket ez.
2021. dec. 8. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:

1es

Ő miért érezné magát bekorlátozva? En tiltottam le egy szavára a barataim

Ő az aki kocsmázgatni meg inni jár barátaival meg mindenhova miközben ha én akarok valahova menni azon kiakad mert hogy úgy is rám mozdulnak

2021. dec. 8. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3: Te írtad....

"Most megint elkezdett dumálni egy lánnyal akinek barátja van és az egyik haverja által ismerte meg...én kicsit kiborultam amikor láttam hogy beszéltek"

2021. dec. 8. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat így nem fog sokáig tartani... Ráadásul valószínüleg egy pár barátodat is elvesztetted miatta, akiket letiltottál.
2021. dec. 8. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
27%

Én kívánom hogy örökre maradjatok együtt.

Addig jó amig nem flangálnak szabadon párt keresve az ilyen mérgező lények. nem randizom ilyennel véletlenül sem!! :)

2021. dec. 9. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten azok vagytok
2021. dec. 10. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!