Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 12 éves és egy 15 éves kapcsolatban gond?
Figyelt kérdés
Egyik haveromnak 12 éves barátnője van. Neki a szülei nem nagyon vannak ezzel jóba. Azt mondják nem szabad legalábbis nem jó ha annyi évessel van együtt. És hogy semmi olyat sem szabad írni. Nem durva perverzre gondolok nyugi. De ezzel kapcsolatban nem találtam semmit, sehol. Ti nektek erre véleményetek mi? Hozzá teszem a 15 éves szüleinek nincsenek ezzel kibékülve.2021. dec. 5. 14:36
1/10 anonim válasza:
Ne a szülők döntsék el, hogy mit érezzen a gyerek.
2/10 A kérdező kommentje:
Én ugyan ezt mondtam. De az anyja nagyon szigorú:/
2021. dec. 5. 15:07
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy egy 15 éves mit eszik egy 12 évesen. Azért az első gimis korosztály már nagyon szép, nőies, de a hatodikosok nagyon gyerekek ilyen téren
5/10 anonim válasza:
12 évesen kapcsolat… istenem. 12 évesen iskola után hazamentem megírtam a leckét aztán játszottam és nem kapcsolaton járt az eszem.
Tudom ma már más világ van, de nekem annyira furcsa mikor ilyeneket olvasok.
6/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy a srác hogyan áll a szexualitáshoz. Ha erőlteti a lányt, hogy 12 évesen szexeljenek, de a lány még nem akar, akkor gond. Viszont, ha a srác meg tudja várni, amíg a lány is szeretné, akkor szerintem rendben van. A helyzet az, hogy én ahogy visszaemlékszem 15 éves koromra. Éjjel-nappal a szexen járt az agyam. Rengeteget maszturbáltam és megőrültem a lányok testéért. Nehezen tudom elképzelni, hogy ebben a korban valaki meg tudja tartóztatni magát és megvárja, amíg a lány is készen áll. Ezért lehet gond ezzel a kapcsolattal.
7/10 anonim válasza:
Minden ember más. Nekem 15 sem okozott volna gondot, hogy várjak, ha a lány nem akarja. Többre becsültem volna annál, minthogy ilyenért elveszítsem
8/10 anonim válasza:
Qvára nincs rendben ha egy 12 évesnek "kapcsolata" van. Beteg. A 12 éves az sportoljon, tanuljon, a barátnőivel játsszon, ne akarjon pasizni.
Amelyik 15 éves 12 éves lánnyal kikezd, az pedofil. Ha az én 12 éves lányomat egy 15 éves nagy kan molesztálná, ráhívnám a gyerekvédelmi hatóságot gondolkodás nélkül.
9/10 anonim válasza:
Volt idő, hogy a 12 évesek már házasodtak és gyereket szültek. Ha a haverod 20+ éves lenne, akkor azt mondanám, hogy felejtse el (vagy várjon rá), de 15 évesen teljesen normális, ha 12 évessel jár. Azért baba ne legyen belőle.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem erőlteti rá a szexet ugyan is tudna várni amúgy is a másik meg hogy aszexualis. Nem akart haverom sem kapcsolatot viszont ő is bele szeretett a lányba és a lány is ő belé. Aranyosak együtt amúgy<3 de köszönöm a válaszokat idáig
2021. dec. 5. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!