Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valaki kerlek tanács/segítség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki kerlek tanács/segítség kene Mi a sz6rt csinaljak?

Figyelt kérdés

17/L

Van báratom akivel 3 hónapja vagyunk egyutt

Nagyon szeret engem , és én is szeretem ot es kb vele le tudnam elni az eletem ugy erzem.

De viszont 2 exem is a legjobb haverja.

A volt baratom aki megcsalt atb6szott nagyon sokszor.. nagyon szerettem ot , de viszont ok kb legjobb baratok a mostani baratommal

Es utana jottem ossze a mostani baratommal .

Ugy voltam vele hogy teljesen ki szerettem az exembol..

Kb 2hete nem is lattam , viszont tegnap este volt a barátomnál egy hazibuli es ott volt az exem is..

Es ahogy ram nezett , bele nezett a szemembe es majdnem elsirtam magam..

Tobbszor oda ult mellem , be gyujtotta a cigimet.. viszont en tavolodtam tole .

Viszont füveztek..meg be volt rugva kicsit .

Aztan mikor haza ertem es o is, akkor ram irt hogy tudunk e beszelni oszinten..

Mondtam neki hogy persze

Aztan leirta hogy hianyzom neki es ma ahogy ujra latott rajott hogy o meg mindig nagyon szeret engem..

DE VISZONT NEKI VAN BARATNOJE. Aki az en volt legjobb baratnom.

Ma megmutattam a barátomnak hogy miket irt nekem az exem es nagyon ossze vesztek:(

A baratnoje is megtudta es szakitott vele.

Es nagyon buntudatom van…

Ma ram irt hogy mekkora egy patkany vagyok h megmutattam a barátomnak…

Es letiltott …

Aztan meglattam az instan rola egy kepet elsirtam magam

Nagyon hianyzik o is nekem:((

DE VISZONT EZERT IS BUNTUDATOM VAN

Mi a sz6rt csinaljak? Irjak ra instan ? Kérjek bocsanatot? De aztan a baratom haragszik meg

Ahhj mit tegyek :((

2021. dec. 4. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne dőlj be ennek a “hiányzol” dumának, te magad is írtad, hogy hányszor megcsalt meg minden, nehogy még neked legyen bűntudatod. Nem számít, hogy az exed vagy sem, megpróbált rámászni a haverja barátnőjére, amit egy igaz barát soha nem tenne, ez a gyerek egy kis patkány. Jól tetted, hogy megmuttatad a barátodnak, ez így volt helyes, szar munka volna a háta mögött beszélgetni az exeddel. Szerintem a barátod még szakítana is, ha kiderüle, hogy instán irogatsz neki, szóval nagyon gondold át.
2021. dec. 4. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő csalt meg, azaz nem szeretett annyira, amennyire állítja. Ráadásul simán lehet, hogy épp az aktuális barátnőjét is meg akarta csalni veled. Ne írj neki sehol, felejtsd el örökre. Legyetek boldogok a barátoddal.:)
2021. dec. 5. 00:21
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Mekkora tini dráma. Fogsz te még koppani párszor.
2021. dec. 5. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:

3/3-nak .

Ez egy ilyen kategoria ha nem tetszik olvasgass mast:)

Es igen fogok még mint mindenki mas.

2021. dec. 5. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ex az ex. Volt oka hogy szakítottatok ez nem fog egy csapásra megváltozni, nyilván ha meg tudott volna akkor nem mentek szét hanem megoldjátok a problémát. Egy bottal se nyúlj hozzá.
2021. dec. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!