Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a barátnőm múltja, mit tegyek? 16/F
Figyelt kérdés
Én 16/F barátnőm pedig 17/L nagyon jól megvagyunk mégis zavar hogy előttem 4 sráccal volt együtt és mind 4 lefeküdt. Félek hogy nem vagyok olyan jó mint exei meg rossz átélni hogy ő másba sokkal jobban szerelmes is volt. Rossz érzés hogy abban a lyukban az enyémen kívűl voltak még 4 en2021. dec. 3. 09:06
13/25 anonim válasza:
Ha elfogadtad barátnődnek, felejtsd el a múltját!
Ha a lány múltja nálad meghatározó, keress megfelelőt.
Ellenőrizni úgysem tudod, ha kettőt mond, azt is elhiszed.
.
Off:
- Drágám, te vagy a második férfi éltemben!
- Elhiszem, és örülök.
- No és te vagy az első, aki elhiszi!
14/25 anonim válasza:
Te sem vagy szűz, akkor mit akarsz?
15/25 anonim válasza:
Vagy ne foglalkozz ezzel, vagy keress egy szűz lányt. Mást magyon nem tehetsz.
16/25 anonim válasza:
Párkapcsolatokban alap dolog hogy szexelnek, semmi rossz nincs a múltjában.
Inkább örülj neki hogy már van némi tapasztalata, és ne azzal foglalkozz hogy ki volt előtted mert most te vagy a soron.
17/25 anonim válasza:
Azért ha 17 évesen te vagy az 5. Palija az elét durván r*banc. Még egy 25 év körüli nőnek rendben van, de 17 évesen? Elég nagy red flag szerintem.
18/25 anonim válasza:
Ezt úgy nevezik állítólag, hogy tini ri..anc korszak, mikor először hallottam ezt a mondatot jót nevettem rajta, 44 éves vagyok, de még ilyenről nem hallottam, nagyot változott a világ.
19/25 Senior Séf válasza:
" Félek hogy nem vagyok olyan jó mint exei "
Magyarul: nem a barátnőddel van bajod, hanem a saját kisebbségi komplexusoddal.
20/25 anonim válasza:
Hát ezt eleinte kétségtelenül nehéz elfogadni, de szokj hozzá, mert képzelheted, hogy ha a mai lányokban 17 éves korukig már 5 farok járt, akkor 30 éves korukig pasival fekszenek még le... ma már nem rendkívüli az 50-60 pasi sem egy 30-as nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!