Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket érdekel a párotok múltja?
Figyelt kérdés
Szoktatok kérdezgetni a múltról? Esetleg ha már jártok és utána derül ki a személyről, mennyi csaja/palija volt ott hagynátok? Foglalkoztok a múltal, vagy az már régen volt ezért inkább nem?2020. júl. 30. 10:17
1/7 anonim válasza:
Nyilván egy alap szinten érdekel, mert abból is lehet megtudni a személyiségéről dolgokat, de annyira nagyon nem szoktam belemenni. Még olyan párom nem volt, akinek több kapcsolata lett volna előttem, szóval arról nem tudok nyilatkozni, hogy zavarna-e. Gondolom valamilyen szinten aggasztana, mert az is utal valamire, ha hosszabb távon nem tud megmaradni valaki mellett.
2/7 anonim válasza:
Nem. A múlt az múlt,az exek azok exek. A jelenben együtt vagyunk, a mának örülünk és a holnapot tervezzük. Ha 100 nője volt,ha 1, lényegtelen. Én inkább nem akarom tudni kikkel volt,nem is érdekel.
3/7 anonim válasza:
Engem érdekelne, hány komoly kapcsolata volt, de az a legkevésbé sem, hogy ezen kívül hány alkalmi.
4/7 anonim válasza:
Engem érdekelne, de bármi lenne, nem ítélném el miatta. Az a története és szeretném megtudni ki ő, úgyhogy nekem mondhatná a párom, ha lenne
19/F
5/7 anonim válasza:
Érdekelni érdekel de tényleg nem ezalapján fogom megítélni, mert nem mindig mérvadó. Mindenki bánhat mef dolgokat, S ha nem bánta meg, biztos jó oka volt. Ha már összejöttem vele, nem ezért fogom elhagyni...
6/7 anonim válasza:
nem, de elobb utobb ugyis kiderul
nalam pl mostani baratnomnek (19 eves) 12 kapcsolata volt, de nekem is hasonlo. Ha igazan szeretitek egymast akkor mindegy.
7/7 anonim válasza:
Nem szoktam kérdezni amit akar elmond mert ami volt elmúlt nem a múltban élünk hanem a jelenben és a jövőt tervezzük. A másikat a múltjával kell elfogadni ha olyan amilyet én szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!