Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresett titeket az exetek szakítás után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Amikor az exetek szakított veletek és meg is szakította a kapcsolatot veletek meg le tiltott mindenhol, megbánta? Ki akart bekülni? És ha igen mennyi idő múlva jelentkezett?2021. nov. 24. 18:07
11/21 anonim válasza:
Persze, hogy zavarja! Meg az is, hogy a faszival aki miatt váltunk nem jött össze a dolog. 3 hónapnál tovább nem bírnak együtt élni! 😂😂 Megmondtam neki inkább élek egyedül, ha kell, de vele többet soha. 2-szer küldött padlóra! Ebből elég volt. Többet ér a nyugalmam.
12/21 anonim válasza:
Egy olyan exem, aki a szakítás után kitörölt, letiltott stb., az másfél évvel később jelölt be megint facebookon. A másfél év alatt egyáltalán nem beszéltünk, annyit se, hogy "hogy vagy", semennyit. Természetesen nem igazoltam vissza. Egy hét után észrevette magát, és törölte a jelölést, azóta se hallottam róla szerencsére.
13/21 anonim válasza:
1 hónapja szakítottunk. Eddig nem keresett. Nem tudom, mit reméljek, hogy egyszer fog, vagy már soha többet. Nem tudom, melyiknek örülnék jobban...Undorítóan viselkedett az utolsó pár hétben, de valahol még mindig szeretem....
14/21 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Ugyan ebbe a helyzetbe vagyok viszont azt mondta hogy ugyanúgy szeret, csak nagyon nehéz lett köztünk a dolog és ezt már nem akarja. Mindenhol letiltott. Egy évig voltunk együtt
2021. nov. 24. 20:34
15/21 A kérdező kommentje:
Ma van egy hete hogy szakított
2021. nov. 24. 20:39
16/21 anonim válasza:
13-as vagyok
Nekem tegnap volt egy hónaoja, hogy szakítottunk.
Hasonló szitu, azt mondja, hogy nagyon szeret, de nem tudja, hogy szerelmes-e meg, vagy csak egy eros baratot lat bennem.....
17/21 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom... Ebbe az a legrosszabb hogy nem tudjuk vissza jönnek-e...
2021. nov. 24. 20:47
18/21 anonim válasza:
Szerintem, és az én véleményem, a vélemény meg ugye olyan, hogy mindenkinek van, de senkit sem érdekel. Szóval szerintem az ilyen kapcsolat már sohasem lesz olyan mint volt. Mindig ott lesz a félelem, a kétely! Ha egyszer vége lett, ha egyszer szünet volt nem lesz olyan soha, mint előtte. Bármilyen nehéz is, de jobb elengedni. Én is adtam esélyt! Nem hittem az ismerőseimnek. Pedig igazuk volt. Nem volt értelme új esélyt adni.
19/21 A kérdező kommentje:
Hát hidd el nekem, nálunk volt már egyszer ilyen. Aztán egy hét múlva kibékültünk persze tény és való rossz volt kicsit mert féltem hogy újra elmegy, de miután elmondta mik zavarták a kapcsolatban, nagyon sokat javultunk minden rendbe jött. Ezért nem tudom hogy mi lesz...
2021. nov. 24. 20:50
20/21 anonim válasza:
Szakítás!?
Szerintem ott az idő már nem fontos! 1 hét, 1 hónap! Szakítás esetén az egyik fél kiakar lépni a kapcsolatból. Ott már konkrétan elődöntőtte, hogy vége. Innen újrakezdeni. Nem sok esélyt látok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!