Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor, ha a barátnőm nem akar?
Olyan ptoblémám lenne, hogy van egy barátnőm kb 1 hónapja, és nagyon szeretjük egymást, de ma azt írta hogy hagynunk kéne a dolgot mert a szülei elválnak és hogy ő most "nem képes engem befogadni"
Szerintetek mit tegyek, azt mondta, ha átvészelte a válást akkor lehet kettőnkről szó?
Én nem szeretném őt most elveszíteni!
Azon gondolkodom, mi lenne ha azt megbeszélném vele, hogy én mellette fogok állni egész végig segítek amiben csak tudok.
Mi lenne a helyes döntés?
A válszokat előre is köszönöm!
Most hagyd, ne nyomulj párként, mert eltaszítod. Csak érezze, hogy számíthat rád barátként.
aztán ha feldolgozza a válást, folytathatjátok.
Hát ha normálisan működne a dolog, akkor hozzád menekülne, nem pedig kirekesztene. Legalábbis általánosságban ez lenne a jellemző. Valószínűleg ezzel takarózik csak, és a valódi problémát nem tárja fel.
Ereszd el, GG go next.
#8 de hisz ez még nem "a párja, akit igazán szeret", hisz csak egy hónapja vannak együtt! Nem is volt még idő arra, hogy komolyabban összekovácsolódjanak. Más azért ez így, mint egy stabil, régóta meglévő kapcsolat.
Kérdező, én az első pár válaszolóval értek egyet. Egy válás nagy trauma, a barátnőd sem igazán tudja, hogyan kezelje. Legyél vele türelmes, ne erőszakoskodj. Csak éreztesd vele, hogy ott vagy neki, ha szeretne pl beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!