Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » “Van egy lány az álmaimban…”...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Van egy lány az álmaimban…” - viccet félretéve párkapcsolati ?, lent.

Figyelt kérdés
Pár hónapja kimentem a lányhoz ahol állatokkal foglalkozik, és nagy szerencse kellett, hogy ott legyen épp akkor, meglepetésnek szántam magam. Eléggé meglepődött, jól elbeszélgettünk, de legközelebb már nem akarta, hogy menjek, szerintem valami ottani haverjának nem voltam szimpi … de ez mindegy. Utána suliban (középiskola) már teljesen rendben volt, néha beszélünk egy-két szót, mosolyog, sokszor látom, hogy csak néz engem, (ebből feltételezem, hogy bejöhetek neki), de van barátja (egy igazi mitugrász), már egyszer majdnem szétmentek. A kérdésem annyi lenne, hogy - ha én úgy látom, hogy tetszem neki, tehát szerintem lenne esélyem - mit kezdjek a barátjával ? Egyszerűen hogy tudnék összejönni vele ?
2021. nov. 19. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne a barátja háta mögött tegyétek ezt

Beszélgess a lánnyal és tudd meg, hogy valóban boldog-e a párkapcsolata, ha nem, akkor pedig rá kell ébrednie, hogy szakítani kell

2021. nov. 19. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Támogatom az első válaszolót. Természetesen beszélj a lánnyal erről és ne tegyetek semmit sem a srác háta mögött. Te sem örülnél neki gondolom ha a „barátnőd” egy másik sráccal kavarna a hátad mögött. Beszélj vele, hogy mit érez irántad és ha úgy van akkor hagyja ott a barátját és utána már mehet a dolog. Nem vertek át senkit.
2021. nov. 19. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Legyél a közelében, beszélgess vele, de addig tényleg ne csinálj semmit, ameddig együtt vannak.
2021. nov. 19. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Mind azt írtátok, beszéljek vele. Ez nem olyan egyszerű, látszólag oda van a srácért, de közben engem méreget, érdekes szitu, nem tudom mit gondoljak.
2021. nov. 20. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Ezért kérdezd meg tőle, hogy akkor minek "flörtöl" veled, ha pasija van

Amúgy lehet túlreagálod, félreértelmezed

Jobb megkérdezni mint találgatni

2021. nov. 21. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!