Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni? Hogyan tisztázzam vele, hogy féltem?
Figyelt kérdés
Barátnőm házibuliba megy a hétvégén, valószínűleg nem tudok menni vele, barátnője szülinapja lesz. Elméletileg lesz pár srác is, de többen lesznek lányok. Szeretném tudatni vele, hogy örülnék azért, ha vigyázna, tudom, mik fordulnak elő ilyen házibulikban, fokozott állapotban, esetleg felelsz vagy mersz, stb... Hogyan mondjam el neki? Bízok benne, nem is szeretném megbántani, viszont tudom, hogy a srácok is rámenősek ilyenkor.2021. nov. 17. 10:47
1/4 anonim válasza:
Jobb lenne ha szabadon engednéd hogy csináljon amit akar. Ha meg akar csalni akkor attól függetlenül megteszi, hogy szólsz neki, hogy vigyázzon.
2/4 anonim válasza:
Ha engem akarna a barátom "figyelmeztetni", azt nagyon rossz néven venném!
Egyrészt azt jelenti, hogy nem bízik bennem, másrészt meg helyettem akar donteni.
Ha egy lány nem akar félrelépni, akkor nem is teszi meg, aki meg igen, az buli nélkül is megtenné.
3/4 anonim válasza:
Ha túlzottan aggodalmaskodsz felette azt nem fogja jól fogadni. Azt az érzetet fogod felkelteni benne, hogy féltékeny vagy és ez sajnos mérgezi a kapcsolatokat, mert tudat alatt a féltékeny, aggodalmaskodó fél alárendelteti magát a kapcsolatban.
Ezt neked kell magadban elrendezni, hogy mennyire bízol meg a barátnődben. Ha ezt tudatod vele, hogy nem félsz attól, hogy jól érezze magát az sokkal bíztatóbb mind két fél számára.
4/4 anonim válasza:
Ha szeret téged, nem fog megcsalni. Jobb lenne, ha bíznál benne. De amúgy a féltékenységedet teljesen megértem. (Csak mert én is ilyen vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!