Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a helyemben, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben, ha nagyon szeretitiek a fiút?

Figyelt kérdés
Barátommal elmentünk bulizni, nagyon beivott. Először köpködött csak, ezt még poénnak is vettem, azt hittem abba hagyja. Ezután egy hatalmasat köpött rám, hozzáteszem minden ok nélkül. Másnap eszméltem csak rá, hogy mennyire megalázva érzem magam most, és hogy vajon ennyit érnék? Másnap nem emlékezett erre mikor elmondtam neki, de még csak bocsánatot sem kért.. Ti mit tennétek a helyemben? Szerintetek ennek mekkora súlya van? Első kapcsolatom, így fogalmam sincsen…

2021. nov. 16. 17:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bizonyára igy van
2021. nov. 16. 20:36
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát normális lánnyal nem viselkedne így egy fiú sem. Szóval tényleg nem vagy tiszteletre meg becsületre méltó. Itt veled van a baj, itt picsogsz ahelyett, hogy örülnél, hogy leállt veled.
2021. nov. 16. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 Hisz' sokkal tiszteletre méltóbb az olyan ember, aki azért jár fel erre az oldalra, hogy mások felett pálcát törjön...
2021. nov. 16. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezek után elgondolkodnék, hogy miért vagyok még együtt. Még csak elnézést sem kért??? Én nem tudom, hogy mellette tudnék-e maradni...
2021. nov. 16. 23:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló kaliberű sztori, hogy a srác elhívott koncertre. Ő be akart menni előre, egy darabig fogta a kezem. Aztán engem valaki fellökött, leestem a földre, a srác meg ment tovább. Szépen otthagyott a pogó közepén. Koncert után megkeresett, és egyáltalán nem értette, mi a problémám. Szerinte ez így tök oké volt. Hiába voltam szerelmes, tudtam, hogy én nem ilyen fiúra vágyom. Így szépen elköszöntem tőle. Úgy gondoltam, többet érek annál, minthogy otthagyjon a párom a földön.

Kérdező, szerinted te annyit érsz, hogy leköpjön a párod? Nem lenne jobb egy kulturált férfival együtt lenni? Neked komolyam egy ilyen suttyó hülyegyerek kell?

2021. nov. 17. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!