Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Velem van a baj vagy a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj vagy a barátommal? 16/l

Figyelt kérdés
Hétvégén a barátomnál voltam, de az egyik nap biodísznek éreztem magam, mert a barátom egész nap csak lolozott a haverjaival. Amikor szóvá tettem neki, akkor meg elkezdett szidni, hogy állandóan csak hisztizek. Volt egy pont amikor ezt meguntam és elkezdtem segíteni az édesanyjának a konyhában, illetve a húgával is játszottam. Ezután meg kikelt magából és elkezdett az édesanyjával is veszekedni, hogy én nem azért vagyok ott, hogy mosogassak és a húgára is rákiabált, hogy hagyjon engem békén.
2021. nov. 16. 12:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%

Welecome to the real life.

Szerinted, ha x év múlva is együtt lesztek akkor nem ez lesz. Vagy ha valaki mással. Ki kell ábrándítsalak kiscsillag. Nem azért vagy vele, hogy állandóan veled foglalkozzon, hanem azért vagy mellette, mert jó érzés ha közel vagy, ha titokban rádnézhet, vagy odamehet hozzad és megérínthet, vagy csak közvetle kommunikációt folytathat veled. Attól mert szeret teged nem kell folyamatosan rajtad másznia. Mi lenne veletek, ha házasok lennétek? Nőlj fel, vagy menj vissza babázni.

2021. nov. 16. 14:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez egyszeri eset volt, akkor még talán elfogadható lenne, de félek tőle, hogy ezt nem utoljára láttad tőle. Nem veled van baj, hanem vele.

Elgondolkodtál a szakításon?

2021. nov. 16. 15:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam rajta. Nem is zavart volna annyira, ha nem havonta egyszer találkozunk. Így a két napból 1 úgy telt el, hogy se kép, se hang.
2021. nov. 16. 15:33
 14/21 anonim válasza:
81%
Hát szerintem a párod nincs tisztaban, hogy te miért vagy neki. Ha neki ez az elfogadott, akkor nem egymast keresitek szerintem.
2021. nov. 16. 17:06
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Mit tesz ő hozzád, amiért megéri vele lenned?
2021. nov. 16. 17:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó az, akinek jogos a kérdése..
2021. nov. 16. 17:50
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Mondd meg neki, hogy nagyon rosszul esett, ahogy viselkedett, és próbálj meg vele kompromisszumot kötni. Ha meg tudnátok egyezni abban, hogy mondjuk megy egy-két meccset (az mondjuk maximum másfél óráig tart kb) de többet nem, és utána együtt csináltok programot, az szerintem működőképes. Addig te is el tudod foglalni magad, netezz, olvass, stb. Én megértem, hogy ha együtt vagytok egyhuzamban két napot, akkor kell pár óra külön kikapcsolódás, de az, amit csinál, nyilván nem állja meg a helyét.
2021. nov. 16. 18:17
 18/21 anonim ***** válasza:
85%

Már bocsánat, de ha havonta egyszer tudnék találkozni a barátommal, akkor sem játszanék, ha egyhuzamban 2 napot együtt vagyunk. Ha havi egy hétvégét nem bír ki játék nélkül, akkor ott baj van.

Itt arról van szó, hogy ritkán találkoznak.

Miért nem csináltok valami programot? Elmennétek kirándulni, sétálni. Nekem kevés lenne az is, hogy otthon ülünk mint egy idős pár. Élmény kell, programok.

Én elég sokat vagyok a barátomnál, hetente kétszer, ott is alszom olyankor. Ő szeret meccset nézni, ha van éppen valami érdekes meccs, akkor megnézi, én is melléülök, kérdezgetek hülyeségeket, sokat nevetünk ezeken.

De nem minden alkalommal. Sokszor főzicskézünk valamit, elmegyünk sétálni, beülünk egy kávézóba, stb. Este pedig sokszor megnézünk egy filmet. És rengeteget beszélgetünk, viccelődünk. Mondjuk egyikőnk sem tudna ülni egész nap, mi nagyon pörgősek vagyunk.

2021. nov. 16. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Itt barátom te is hibás vagy . Minek vitázol vele pont akkor mikor találkozni tudtok? Nem arról kéne szólnia ,hogy együtt legyetek, szeressétek egymást? Neeem ,neked balhézni kellett. Biztos neki is jó esett,hogy pont akkor kellett balhéznod. Amúgy mi miatt balhéztál vele?
2021. nov. 17. 05:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire szép az az ember? Le se szar, utazgatsz is érte, azt sem értékeli. Minek vagy még vele?
2021. nov. 17. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!