Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy a barátommal? 16/l
Welecome to the real life.
Szerinted, ha x év múlva is együtt lesztek akkor nem ez lesz. Vagy ha valaki mással. Ki kell ábrándítsalak kiscsillag. Nem azért vagy vele, hogy állandóan veled foglalkozzon, hanem azért vagy mellette, mert jó érzés ha közel vagy, ha titokban rádnézhet, vagy odamehet hozzad és megérínthet, vagy csak közvetle kommunikációt folytathat veled. Attól mert szeret teged nem kell folyamatosan rajtad másznia. Mi lenne veletek, ha házasok lennétek? Nőlj fel, vagy menj vissza babázni.
Ha ez egyszeri eset volt, akkor még talán elfogadható lenne, de félek tőle, hogy ezt nem utoljára láttad tőle. Nem veled van baj, hanem vele.
Elgondolkodtál a szakításon?
Már bocsánat, de ha havonta egyszer tudnék találkozni a barátommal, akkor sem játszanék, ha egyhuzamban 2 napot együtt vagyunk. Ha havi egy hétvégét nem bír ki játék nélkül, akkor ott baj van.
Itt arról van szó, hogy ritkán találkoznak.
Miért nem csináltok valami programot? Elmennétek kirándulni, sétálni. Nekem kevés lenne az is, hogy otthon ülünk mint egy idős pár. Élmény kell, programok.
Én elég sokat vagyok a barátomnál, hetente kétszer, ott is alszom olyankor. Ő szeret meccset nézni, ha van éppen valami érdekes meccs, akkor megnézi, én is melléülök, kérdezgetek hülyeségeket, sokat nevetünk ezeken.
De nem minden alkalommal. Sokszor főzicskézünk valamit, elmegyünk sétálni, beülünk egy kávézóba, stb. Este pedig sokszor megnézünk egy filmet. És rengeteget beszélgetünk, viccelődünk. Mondjuk egyikőnk sem tudna ülni egész nap, mi nagyon pörgősek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!