Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Félek mi lesz velünk barátomma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek mi lesz velünk barátommal Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Barátom és én 18 lassan 19 évesek leszünk

Nagyon szeretjük egymást,már több mint 2 éve járunk

De az a baj hogy ő figyelemzavaros, így

élek mi lesz velünk, ha összeköltöznénk, és ugye a figyelemzavarával nem lehet semmit csinálni (ezt mondta nekem többször

Mondta nekem ma, (bár már anyukája mesélte nekem) hogy anyukájának testvére is figyelemzavaros és a feleség úgy állt hozzá hogy majd változni fog, mégse sikerült, a második is így állt hozzá de nem válik el mert mar nem találna jó partnert

Félek hogy ugyan az lesz velünk, de én nem akarom

Nem akarom elveszíteni őt

Vele szeretném leélni az életemet

2 vagy lehet 3 év múlva költöznénk el, érettségi után

Nem fogom el hagyni őt

Vele vagyok egész én úgy érzem

2021. júl. 28. 22:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem demencia... A másik, hogy mi a kérdés? Ha annyira súlyos neki, arra lehet gyógyszert szedni.
2021. júl. 28. 22:56
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereted, akkor elfogadod úgy ahogy van a hibáival együtt. Figyelemzavaros emberrel is lehet boldogan együtt élni..
2021. júl. 28. 22:57
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összeköltözésen még korai gondolkodni. Ettől függetlenül, ha tali közben sem zavar a figyelemzavar, akkor nem hiszem, ha gond lenne ebből.
2021. júl. 28. 22:58
 4/21 A kérdező kommentje:

#1 Erre én nem tudom hogy van-e gyógyszer, anyja nem tud róla

#2 elfogadom így ahogy van ő, de nem tudom meddig fogom bírni, és nem akarom elhagyni aztán őt miután házasságot kötöttünk, a nagycsaladomba ilyesmi nem történik

2021. júl. 28. 23:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy ő nem tud róla, de attól még van! 😂
2021. júl. 28. 23:02
 6/21 A kérdező kommentje:

Tényleg van?

Hogy hívják, én még nem hallottam róla

2021. júl. 28. 23:03
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Beütöd Google-ba, hogy gyógyszer figyelemzavarra, vagy bemész a patikába és rákérdezel!
2021. júl. 28. 23:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfogadom, akkor nem lennél most fenn akadva, hogy "jajj meddig fogod ezt bírni...". Ha elfogadnád, nem problémáznál ezen, kicsit gondold át ezt.
2021. júl. 28. 23:06
 9/21 A kérdező kommentje:
De nem akarok arra a sorsra jutni mint a barátom anyukájának testvérének felesége
2021. júl. 28. 23:08
 10/21 A kérdező kommentje:
És barátom nem ADHD-s
2021. júl. 28. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!