Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy a barátommal? 16/l
Figyelt kérdés
Hétvégén a barátomnál voltam, de az egyik nap biodísznek éreztem magam, mert a barátom egész nap csak lolozott a haverjaival. Amikor szóvá tettem neki, akkor meg elkezdett szidni, hogy állandóan csak hisztizek. Volt egy pont amikor ezt meguntam és elkezdtem segíteni az édesanyjának a konyhában, illetve a húgával is játszottam. Ezután meg kikelt magából és elkezdett az édesanyjával is veszekedni, hogy én nem azért vagyok ott, hogy mosogassak és a húgára is rákiabált, hogy hagyjon engem békén.2021. nov. 16. 12:22
1/21 anonim válasza:
A barátod agya kicsit össze van kavarodva. Na jó, nagyon.
Eléggé érthetetlen a kollega, talán próbálj meg beszélni vele erről.
2/21 anonim válasza:
Fordítok: ez egy kretén. Ha nem állsz a sarkadra, akkor tényleg tárgy leszel egy idő után számára.
3/21 anonim válasza:
Vele van a baj, nem veled. Ha ott van vele valaki, azzal kéne foglakozni, nem mással. Ez bárkire igaz, tehát ha egy barátja van ott, akkor ne veled pötyörésszen. Sajnos ennek nem lesz hosszútávon jó vége, sajnálom, de jobb minél előbb kimondani.
4/21 anonim válasza:
gáz pasid van: átmész hozzá, és leül kockulni. keress normális srácot, aki veled foglalkozik
5/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is gáz. Azt is elvárta, hogy ki se menjek a szobájából és amikor kimentem, mert már elegem volt, akkor meg jött utánam balhézni.
2021. nov. 16. 13:00
6/21 anonim válasza:
de miért vagy együtt egy ilyen sérülttel? amúgy is tartja a mondás, hogy lakva ismerszik meg az ember. hát, most már látod milyen
7/21 anonim válasza:
Gamer pasival csak abban az esetben jövünk össze, ha látod hogy helyén tudja kezelni a játékot.
Ebből leszűrtük hogy nem :D Akit elvileg a világon a legjobban szeret hátrébb van, mint a játék azzal alapból nem érdemes kezdeni.
Aközött meg óriási különbség van, hogy együtt laktok és leül pár órát játszani (én is szoktam) meg aközött, hogy elmész hozzá (és gondolom mégcsak együtt sem laktok) és akkor is inkább lolozik.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem lakunk együtt. Sőt nem is egy megyében, úgyhogy haza se tudtam menni. Eddig helyén tudta kezelni a játékot. Lehet, hogy az voltvl a baja, hogy elötte levő este vitatkoztam vele, mert ilyenkor szokott így magába fordulni.
2021. nov. 16. 13:30
10/21 anonim válasza:
Azért mert összevesztetek előtte, még nem ok arra, hogy így bánjon veled.
Én többet vissza nem mennék az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!