Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De ez mi? Van valami köztünk? Egyáltalán minek lehet ezt nevezni?
Van egy lány aki tetszik, jól elbeszélgetek vele, külsőre is bejön de nem vagyok belé szerelmes....ő fogalmam sincs mit gondol rólam de történt pár dolog.
Mindig volt párja de egyszer egy házibuliba oda mentem hozzá bepiálva, és megcsókoltam. Itt is akartam aludni velem, de az ismerősei el rángatták onnan, mert hogy ugye megcsalta ezzel a barátját. Utána szarul is éreztem magam nem is beszéltem vele 2 hónapig, nem is hoztuk fel a témát.
Aztán megint egy házibuliba megint megcsókoltam/taperáltam hagyta ezt is, de aztán elküldött a p..ba hogy ne játszak vele.
Egyáltalán nem játszottam vele legalábbis semmi olyan szándékom nem volt, aztán csak úgy ráírtam egyszer hogy "megb..nálak" de csak azért mert kíváncsi voltam mi a reakciója letiltott :D
Utána találkoztunk élőben és teljesen normális volt velem (már szakított a barátjával) szóval 1-et bár nem tudatosan de randiztunk. De megint talált magának valakit gyorsan aztán mondtam neki hogy én is össze akartam volna vele jönni, csak nem akartam szólni nehogy elbízza magát.
erre ő "nem mondok erre semmit nehogy elbízd magad".
Most akkor ez mi?
Amikor először kavartatok, már akkor szr volt a kapcsolata és szakítani akart, csak nem mert kilépni belőle. A haverjai visszarángatták, mert döntésképtelen.
Mikor dobta a pasiját, eszébe jutott hogy utál egyedül lenni és gyorsan kell valaki, mert megőrül ha nem érzi, hogy szeretve van. Ezért az első lehetőségnél össze is jött egy másik csávóval.
Ha te vagy ott, veled jön össze, de ne hidd hogy komoly lett volna. Ahogy a mostanija sem az, úgy veled is csak kavargat, imádja hogy foglalkozol vele, akarod őt. Ez az érzés kell neki és ezt tőled is megkapja, tehát egy nap bőven lehet hogy szexelni fogtok.
Maga a lány megbízhatatlan, döntésképtelen, akaratgyenge és nem kicsit önállótlan. Ha jót akarsz magadnak, inkább ismerkedsz másokkal, vagy ha foglalkozni is akarsz vele, semmiképp nem gondolkozol komoly, sem hosszútávú kapcsolatban.
Ez a személyiség egyébként nagyon gyakori, sokat fogsz még találkozni ilyennel az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!