Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen nem érdekelnek a párkapcsolatok. Ez baj?
19 éves srác vagyok, és érzéseim szerint (a kérdés elolvasása után) senkit sem fog meglepetésként érni a tény, hogy még nem volt kapcsolatom. Viszont én nem sikertelenség miatt tartok itt, egyszerűen nem is kerestem. Korábban sem éreztem, most sem érzem, hogy szükségem lenne egy kapcsolatra. Mindig vannak körülöttem lányok, izgalmas beszélgetéseket tudhatok magam mögött, de mégsem hajt a vágy, hogy bármelyikért is küzdjek. Persze egy szimpatikus lány közeledését nem utasítanám el, de magamtól nem tennék semmit egy kapcsolatért. Megéltem már kisebb kalandokat, sőt, bármikor benne lennék a következőben is (azaz nem vagyok meleg), de csak akkor, ha egy lány jön oda hozzám.
Összegezve: nem feszít az érzés, hogy 19 évesen nem volt még kapcsolatom, illetve csak úgy érdekelnek a lányok, ha ők akarnak tőlem valamit.
Ez baj? Mitől lehet? Tennem kéne valamit ellene?
A 10es mondta a legjobban! XD
Fel is nyomtam 0%ról :D
Szégyen, hogy így lenyomkodtátok!
De ahogy látom, itt is többen a piros X-ecskét nyomkodják, minthogy a barátnőjüket xD
Van akinek csak ez jut :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!