Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egyáltalán nem érdekelnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem érdekelnek a párkapcsolatok, mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Valahogy úgy érzem hogy, nem szeretek párkapcsolatban lenni. Idegesítő számomra a folytonos irogatás ölelkezés összebújás stb. Nem mondanám antiszociálisnak sem magam nagyon szeretek a barátaimmal lenni. Az a probléma, hogy tudom ez nem normális és nem tudom mit tehetnék ez ellen, hogy olyan legyek, mint bárki más

(17 éves vagyok)

2020. dec. 22. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy később érdekelni fog a téma, lehet, hogy nem. Nem kell magadra erőltetned valamit, ami nem te vagy.
2020. dec. 22. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Kb én is így vagyok. Inkább az alkalom, mint a párkapcsolat.... :)
2020. dec. 22. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez normális. Ugyan, nem mindenki ugyanolyan. Valaki szimplán nem ilyen összebújós, meg ilyen. Meg oké, most nem érdekelnek a párkapcsolatok, de lehet 10 év múlva fognak, ami oké. De lehet nem fognak később se érdekelni, ami szintén rendben van. A lényeg az, hogy te boldog legyél, és te jól érezd magad. Most ha te ezt párkapcsolat nélkül akarod, akkor legyen úgy. Szerintem nincs semmi baj veled. Inkább ez, minthogy benne legyél egy párkapcsolatban, mikor valójában nem is érzed úgy jól magad. Szerintem nem kell ez ellen semmit sem tenned, ne próbálj olyanok lenni, mint a többiek, mikor te így érzed magad jól.
2020. dec. 22. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Miért akarsz olyan lenni mint bárki más? Ez a legrémisztőbb dolog amit valaha akarnék.
2020. dec. 22. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Nolj fel
2020. dec. 22. 21:47
 6/7 anonim válasza:
90%
Majd egyszer érdekelni fog ha lesz olyan valaki akivel szeretnél lenni
2020. dec. 22. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
39%
Miért kéne 17 évesen kapcsolat? Még nem vagy nagykorú.
2020. dec. 23. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!