Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 19 évesen nem érdekelnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen nem érdekelnek a párkapcsolatok. Ez baj?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, és érzéseim szerint (a kérdés elolvasása után) senkit sem fog meglepetésként érni a tény, hogy még nem volt kapcsolatom. Viszont én nem sikertelenség miatt tartok itt, egyszerűen nem is kerestem. Korábban sem éreztem, most sem érzem, hogy szükségem lenne egy kapcsolatra. Mindig vannak körülöttem lányok, izgalmas beszélgetéseket tudhatok magam mögött, de mégsem hajt a vágy, hogy bármelyikért is küzdjek. Persze egy szimpatikus lány közeledését nem utasítanám el, de magamtól nem tennék semmit egy kapcsolatért. Megéltem már kisebb kalandokat, sőt, bármikor benne lennék a következőben is (azaz nem vagyok meleg), de csak akkor, ha egy lány jön oda hozzám.

Összegezve: nem feszít az érzés, hogy 19 évesen nem volt még kapcsolatom, illetve csak úgy érdekelnek a lányok, ha ők akarnak tőlem valamit.

Ez baj? Mitől lehet? Tennem kéne valamit ellene?

2021. nov. 3. 15:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így voltam. 3 hónapja találtam meg az EGYETLEN lányt aki tényleg érdekel, és tényleg együtt akarok vele lenni. Ez előtt én is ugyanezen a véleményen voltam mint te. 19/F
2021. nov. 3. 15:33
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
KB 25 kapcsolatom volt eddig, ebből 1 lánynál kezdeményeztem, és belé is voltam csak szerelmes, amióta szakítottam vele ugyan úgy vagyok mint te. Nem nagyon érdekel a dolog, kisebb gondom is nagyobb ennél, de én 29 vagyok...ilyenkor sokkal több a gond is.
2021. nov. 3. 15:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy érdekeljen, csak ezt közöld egyértelműen egy olyan helyzetben.
2021. nov. 3. 16:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Téged valójában zavar a helyzet, hogy nem mersz lányokhoz odamenni. Nyilván zavar, ha még ide is kiírtad, de nem baj, nagyon sokan vannak így.
2021. nov. 14. 20:06
 5/14 A kérdező kommentje:
#4 Ha figyelmesen elolvasod a kérdést és a kifejtést is, ráeszmélhetsz, hogy nem igaz, amit írtál.:)
2021. nov. 14. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem zavarna, nem írtad volna ki, nem is gondolnál rá.
2021. nov. 14. 20:49
 7/14 A kérdező kommentje:

#6 "Összegezve: NEM FESZÍT AZ ÉRZÉS, hogy..."

Előbb olvass!:)

2021. nov. 14. 21:08
 8/14 anonim ***** válasza:
10%
Sokszor önmagunknak is hazudunk, ha az egónkat kell simogatni.
2021. nov. 14. 21:12
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 Oké, már realizáltam, hogy ennek a "beszélgetésnek" kár volt megszületnie...
2021. nov. 14. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
7%
Igen baj ! Mert azért teremtetett a férfi, hogy a nő méhit megtermékenyítse magjával , és gyermeket nemzzen és minket onokákkal áldjon meg ! Kisapám szedd össze magad és hintsed a magod , gyarapodjon a a Haza !
2021. nov. 14. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!