Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek gáz vagy bunkóság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz vagy bunkóság ha mindig én alszom a barátomnál, és ő sosem alszik nálam?

Figyelt kérdés
Elég kicsi lakásunk van, alig van hely nekünk is akik ott élünk. Mondjuk annyira nem zavar minket, még épp, hogy kényelmesen megvagyunk, de ha odahívnánk +1 személyt, akkor az már úgy szűkös lenne. Normális szobám sincsen, egy galériás szobában alszom az emeleten, a tesómmal egybe nyílik a szobám, ajtó sincs rajta. Így meg hiába hívnám oda aludni a barátomat ha nem tudjuk magunkra csukni az ajtót, meg nyugodtan ellenni anélkül, hogy a tesóm átmászkálna a szobámon, vagy, hogy lentről a zajokra ébredjünk meg amit beszélünk az is le hallatszódjon. Egy szónak is száz a vége, a mi kis lakásunk nem alkalmas ott alvásra. Ezért mindig csak én alszom nála, szerintetek ebben az esetben ez okés? Nem bunkóság? Vele is beszéltem erről, azt mondja tök mindegy ki megy kihez, a lényeg, hogy együtt legyünk. De én akkor is olyan kellemetlenül érzem magam, hogy én sose hívom magamhoz, ha át is jön akkor is általában max pár percet töltünk a lakásban, meg kicsit szégyenlem is, hogy olyan kis lakásunk van, neki meg háza van, én szeretem a lakásunkat, de előtte szégyenlem, tehát ha felmegyünk pár percre akkor is azon kattogok, hogy mit gondolhat vajon, hogy én ilyen kis lakásban élek, de általában kinti programjaink vannak. Én úgy érzem, hogy az ő otthona az én második otthonom, szeretek ott lenni, de sajnálom, hogy én ezt az érzést neki nem tudom megadni.

2021. nov. 1. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek így jó, akkor ezzel semmi baj nincs. :)
2021. nov. 1. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Hé, ilyeneken ne aggódj :) jol mondja a barátod, csak az a lényeg hogy együtt legyetek.
2021. nov. 1. 20:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen, aranyosak vagytok. :)
2021. nov. 1. 20:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs ezzel
2021. nov. 1. 20:11
 5/12 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon rendes barátod van, akit ez egyáltalán nem zavar és érdekel.
2021. nov. 1. 21:21
 6/12 A kérdező kommentje:
5, igen csak attól félek, hogy igazából valamilyen szintet őt zavarja, csak nem szól, mert úgysincs rá megoldás, és inkább akkor nem is említi meg.
2021. nov. 1. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond.:D
2021. nov. 1. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs ezzel gond, ha őt nem zavarja.
2021. nov. 1. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs miért aggódnod, hiszen elfogadja a helyzetet. Ha mégis aggódsz, hozd fel neki újra és mondd el neki azt, amit ide leírtál. Harmadszor ne említsd fel neki.
2021. nov. 2. 16:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen skacok. :)
2021. nov. 2. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!