Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez rossz ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez rossz ?

Figyelt kérdés

16/L

Szerintetek az rossz ha a baratommal ugy vagyunk hogy felkelek egybol at megyek hozza es este megyek haza, van hogy hajnalban.

Es ez igy van miota egyutt vagyunk (1 honapja vagyunk egyutt).

Eddig mindig volt program elvoltunk.

De felek hogy idovel megunjuk egymast :/

Vagy nem tudom

De viszont ha meg nem vagyunk egyutt delelott mar azt nem birjuk .

Szerintetek?:/

2021. okt. 27. 23:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nagyon össze fogtok nőni és utána rossz lesz egymás nélkül, majd utána rájöttök, hogy egymással sem olyan jó és elkezdtek veszekedni majd mindenen. Vagyis az én tapasztalatom ez.
2021. okt. 30. 12:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Járunk suliba mindketten.

Ő most végzős.

De úgy értem suli után egyből találkozunk mindig.

És ha barátaival találkozik mindig ott vagyok én is, és ha én találkozok a barátaimmal ott van ő is velem.

2021. okt. 31. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor is mindennap van ez
2021. okt. 31. 13:08
 14/14 anonim válasza:
Én most 27 vagyok. És is mikor megismerkedtem a párommal, 16 voltam. Mi is álladóan együtt voltunk mikor csak lehetett. Nekem szigorúak a szüleim, és imádom őket mert a mai napig vigyáznak rám. Ezért nem engedték hogy késő estig ellófráljak vagy kimaradjak otthonról, nálunk 8-ra haza kellet érni mert egy gyereknek este otthon a helye. De az első pár hónapban mindig együtt voltunk és az anyjáék is azt mondták hogy megfogjátok unni egymást. Nem jött be hál istenek, mert azóta is együtt vagyok, és 3 éve együtt is lakunk, tervezzük az esküvőnket.
2021. nov. 17. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!