Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit álmodott a barátom?
Figyelt kérdés
Arra ébredtem, hogy egy másik lány nevét fújta álmában..
Nem tudom, hogy hová tegyem ezt mert még nem volt ilyen. És azt sem tudom, hogy merjek-e rá kérdezni reggel, hogy vajon ki az a lány akit álmában szólítgatott.
Mit csináljak, engedjem el?
2021. okt. 27. 03:40
1/5 anonim válasza:
Álom.
Na, akkor kérdeznék, ha unikornisokról, meg sárkányokról beszélt volna, akkor elviteted elmegyógyra? Ha Allah-ot emlegeti, akkor ráküldöd a TEK-et?
Az álmaiért senki nem felelős. Egy név meg önmagában totál semmit nem jelent. Majd ha olyanokat mond, hogy Gyere Józsi, hadd kapjam be, Jolán (te) úgysem tudja meg, na akkor talán megérhet egy vicces kérdést.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. okt. 27. 05:27
3/5 anonim válasza:
Én rákérdeznék, mert kíváncsi természet vagyok. Álmodhatott bárkiről, az még önmagában nem baj.
4/5 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Én is kíváncsi vagyok és rákérdeznék, persze nem úgy, hogy "mit képzelsz kikről álmodozgatsz?" 😂 Hanem, hogy "képzeld szívem, tegnap álmodban emlegettél egy bizonyos XY-t, ki lehet ő?" Én amúgy is mindig elmondom a férjemnek, mikor beszél álmában, azon szoktunk röhögni, mondjuk volt, hogy valakit nagyon szidott, másnap kérdeztem tőle, emlékszik - e, hogy kivel veszekedett annyira az álmában 😂☺️ nem gáz ezeket megkérdezni, ha nem számonkérően teszed
5/5 SIDLER22 válasza:
Nem tudom ti hogyan álmodtok, de én totál nem azt szoktam álmodni amit kimondok. Nekem ez két külön dolog. Teljesen mást álmodok mint amiket beszélek éjszaka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!