Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet közös fürdés vagy még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet közös fürdés vagy még várjunk?

Figyelt kérdés

Lassan két hónapja vagyunk együtt barátommal. Persze volt már köztünk csók és petting.

Nagyon élveztük a pettinget.

Most a napokba felhozta milyen jó lenne egy közös fürdés.

Még nem volt nálunk meg az első szex,de még meztelenül se láttuk egymást. Csak nem tudom jó ötlet rögtön egy közös fürdéssel kezdeni.

Én szégyenlős is vagyok, csak félek mit szól a testemhez. Meg még szűz is.

Hagyjuk az ötletet és majd első alkalom után?

2021. okt. 26. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó ötlet.

Látjátok egymást meztelen, nem az első alkalommal kell stresszelni, hogy mit fog szólni a másik. Kis petting is lehet közben. Csak szépen fokozatosan.

2021. okt. 26. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Viszont óvatosan, a víz nem véd meg a terhességtől.
2021. okt. 26. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is jó ötlet. Talán még segíteni is fog, hogy nem az első szex alkalmával látjátok először egymást meztelenül.:)
2021. okt. 26. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Az egyik legfontosabb dolgot a kérdésben elfelejtetted leírni: a korotokat. Ha nem akarod kiírni ide, nyilvánosan, akkor akár elküldheted privátban is nekem és majd válaszolok. Ha az életkor nem is mondja meg pontosan az érettségi szinted, azért be lehet az alapján lőni.

Egyébként soha ne menj bele semmi olyan dologba, ami neked nem kellemes vagy nem érzed maga készen még rá! Mindenbe, még egy ártatlan pusziba, ölelésbe vagy kézen fogva sétálásba is csak akkor menj bele, ha te is vágysz rá, de legalább készen érzed magad rá! Legyél felelősségteljes!

2021. okt. 26. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
*magad
2021. okt. 26. 19:25
 6/6 anonim válasza:
100%
Ha ezt a fürdést nem csak ő szeretné, hanem te is, akkor mindenképp, ha te ezt nem annyira, akkor inkább halasszátok el kicsit későbbre! De amúgy az tényleg fontos lenne, hogy mennyi idősek vagytok!
2021. nov. 13. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!