Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm az egyik fiú barátjánál volt medencézni, és tapizta is őt. Mit csináljak?
Ha a fiú rendszeresen fogdossa és a barátnőd mégis vele van és ugye bikiniben mutogatja magát akkor biztos hogy valamilyen szinten élvezi azt hogy az a fiú rá van kattanva, mert logikusan belegondolva ha annyira zavarná, nem ment volna el hozzá pancsolni. Ilyen egyszerű. Szerintem ne foglalkozz vele ha a barátnődet ennyire zavarja úgysem megy majd hozzá.
Öcsém is csinál ilyeneket egy kiscsajjal aki rendszeresen jár hozzánk 15 évesek és elég jól néz ki a lány, öcsém rendszeresen tapizza a lány rászól sokszor viccesen de mégis hagyja magát, és észrevettem hogy élvezi ő is a dolgot csak picit húzza öcsém agyát. A barátnőm is mondta nekem ha annyira zavarná a csajt a dolog nem járna ennyit öcsémhez.
Szia
Tegyük fel hogy megtudod ki az a srác. (Nekem kb 5 perc lenne.) Megírod neki a tutit? Anno én is voltam ilyen szituban és hidd el hogy a személyes varázs többet ér. Nem, nem vertem össze a srácot csak demonstráltam a csuklóján hogy ennél sokkal kellemetlenebb dolgok fognak vele történni ha nem tartja féken a kezét és egyéb testrészeit. És nem kiabáltam, nem voltam agresszív csak teljesen normálisan elmagyaráztam neki a dolgokat. Ezt javaslom Neked is. :)
23/F
Azt elfelejtettem hozzátenni hogy az előttem szólóknak igazuk van. Nekem spec már az is fura lenne ha a párom egy másik pasival medencézik kettesben. Szóval azért vizsgáld meg ezt a dolgod minden irányból.
Sok sikert! :)
hagyjad rá, egy nő sem ér annyit.
én anno még összevertem egy gyereket a nőm miatt, de csak felfüggesztett lett a vége, mert fater ügyvéd.
A barátnőd epp hülyét csinál belőled..
Keménykedni nem sok értelme van a faszival, o csak azt csinalja amit a csajod enged neki. Szóval mondd meg a csajodnak h he meg egyszer kellemetlen helyzetbe hoz akkor dobod.
Ha erre azt mondja h ok, akkor mar ugyis dobni akart teged es nem kell sajnálni a dolgot
Ha a barátnőd nem élvezné, akkor olyan pofont leb.szott volna neki már az első alkalommal, hogy többet a közelébe sem megy. De ennek ellenére eljátszák,hogy barátok és a lány hagyja is magát....
Az ilyen viselkedés mindkét fél részéről szánalmas. De főleg egy lány részéről, aki még élvezi is. Sajnálom, a barátnőd egy könnyű vérű komolytalan kis punc.ika, jobbat is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!