Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit mondjak neki? Ez nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Ez nagyon flusztrál!

Figyelt kérdés
A barátom el akar menni együtt fürdeni de én félek egy picit, nem tudom mit mondjak neki. Első alkalom lenne hogy meztelenül “látna”. Attól tartok hogy van valami kis pici hátsó szándéka, meg hogy nem tetszés majd neki, de közben negyon vágyom is erre valahol mélyen... mit tegyek? Valaki tud segíteni? 17L

2020. jan. 31. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a barátod, akkor úgyis fog meztelenül látni, meg te is őt, pedig ő sem egy Adonisz biztosan. Ez a meztelenül lát a másik dolog minden kapcsolatban tök természetes, nyugi.
2020. jan. 31. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tetszenél neki, azért van veled mert egyébként is vonzónak tart, hát a hátsó szándékot meg le kell tisztázni, és nem lesz gond, éld ki vágyaidat és utánna könnyebb lesz.
2020. jan. 31. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:
19%

Engedd, hogy ő vetkőztessen le. Akkor kevésbé,fog frusztrálni, mintha levetkőznél és hirtelen az egész tested látná. Legalábbis szerintem. :) Beszélgess erről a barátoddal, s csak olyat engedj neki, amit te is szeretnél.

Üdv: K-mester

2020. jan. 31. 11:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva, de egy adonisz hozzám képest, magas, izmos, helyes, sármos. Én meg inkább hagyjuk is.... nem is értem mit bír bennem, amikor meg megkérdezem azt mondja ne jöjjek megint az önértékelési zavaraimmal...
2020. jan. 31. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
#4 igaza van. Ha ezt így folytatod, akkor elfogod űzni magad mellől. Ne a miérteket keresd, hogy miért van veled, hanem örülj neki és élvezd ki, hidd el, sokkal boldogabb lesz így a kapcsolatban eltöltött idő. Ne legyél butus ;)
2020. jan. 31. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
25%

Figyelj, jól mondja az előttem szóló. Tegyük fel nem vagy megelégedve önmagaddal, mondjuk ezt állíthatjuk is.

Csak abba gondolj bele, hogy így ahogy most vagy külsőleg (szerinted nem elég jó hozzá képest) így is eltudod egy adonisz fejét csavarni. Én is izmos vagyok, magas és például a párom husisabb. Lehet összejöhetnék valami modellel, de nekem ő kell, mert ő tetszik, ilyen az ízlésem. Lehet a párod is így van ezzel. Inkább élvezd ki, dobd le a ruháid és élj a pillanatnak! :)

K-mester

2020. jan. 31. 11:53
 7/10 A kérdező kommentje:
És mi van ha nem tudok az érzéseimen uralkodni?
2020. jan. 31. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz az alatt, hogy nem tudsz az érzelmeiden uralkodni?

Ha a szexre, akkor semmi, természetes.

Ha arra, hogy nem tudsz azon túl lépni, hogy ruha nélkül lát, akkor kérj egy kis haladékot és addig fejben szedd össze magad. Előbb-utóbb úgyis el kell jönnie annak a pillanatnak, hogy így látjátok egymást. Ha nem vele, mert megunja, akkor mással. De ez legalább annyira természetes, mint a csók, egy kapcsolatban.

2020. jan. 31. 12:20
 9/10 A kérdező kommentje:
A szexre gondoltam...😓
2020. jan. 31. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem hiszem hogy egy furdokad vagy zuhanyzo lenne a legmegfelelobb hely az első alkalomra.

Amugy abban nincs semmi ha mondjuk zuhanyzas kozben simogatjatok egymast, meg ilyesmi.

De ha komolyak a szándékaid akkor egyszer ugy is tul kell lenni ezen a meztelen vagyok a pasim elott dolgon.

2020. jan. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!