Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan, hogy egy párkapcsolatban kűlső nem számít?
Igazad van.
De azért mondják ezt szerintem, mert ha a személyiségét megszereted egy embernek, akkor a külső már nem annyira lényeg.
De nem tudom. Engem mondjuk rohadtul zavarna, ha ránéznék az emberre aki tetszik és a külseje nem jönne be.
Szerintem is részben igazad van, részben viszont tudom mondani a saját példámat. Jelenlegi barátomat amikor megismertem, nem tetszett külsőleg. Rondának sem gondoltam, igazából teljesen semleges volt. De nagyon jól és nagyon hamar kijöttünk, pár nap alatt annyira, mintha már hónapok óta ismernénk egymást. Aztán szépen lassan alakultak a dolgok, és ahogy megkedveltem a belsőjét, úgy fedeztem fel a külsejében is számomra tetsző dolgokat, amiket korábban nem láttam.
Szóval lehet, hogy eleinte egy ember külsejében nem veszed észre a szépséget, de ha megkedveled a belsőjét, akkor már igen. És amúgy sem lehet ránézni egy olyan emberre, akit szeretsz, hogy közben azt gondolod, hogy nem tetszik a külseje, nem az én esetem. Mert azon a szinten már nem erre koncentrálsz.
Viszont tény és való, hogy akit tényleg rondának gondolsz, az ronda is marad a szemedben. :D Vonzódás nélkül nincs kapcsolat, de még csak szex sem.
Ha majd leszel szerelmi kapcsolatban legalább 1 évig, megérted!:)
Te is ezen a véleményen leszel.
Nem tudom, miért mondják sokan, hogy nem számít a külső, de nem is nagyon érdekel.
Egyet értek veled. Ha valakinek egyáltalán nem tetszik külsőre, lehet bármilyen tökéletes belsője, nem lesz belőle kapcsolat. Szerintem egy kapcsolatban igenis számít, hogy vonzódsz-e a másikhoz vagy sem. Ezt a saját bőrömön is tapasztaltam. Megismertem egy fiút és nagyon jól kijöttünk, megértettük egymást. (Egyébként most is, nem változott semmi.) Külsőre viszont egyáltalán nem fogott meg, többek között ezért nem lett belőle több barátságnál. Szomorú, de sajnos ez van, egy kapcsolatban a külső IS számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!