Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális, hogy 2 hete járunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 2 hete járunk és már fingik is előttem?

Figyelt kérdés

A barátom 1 hét után már olyanokat megenged magának, ami azt hiszi nekem is vicces. Például feljött hozzám tegnap és két hatalmasat és elég büdöset fingott, aztán nevetett, hogy bocs, chilis babot ettem. Eddig is szeretett viccelődni, kedveltem is miatta, na de ez már nekem nem vicces. Kifejezetten bunkóságnak tartom, hogy előttem befingik és ilyen humort fűz hozzá, ami csak neki humoros, de szerintem undorító és bunkóság. Kicsit kiábrándítónak is éreztem tegnap, mivel ablakot is kellett nyitni. A szobámat rendben tartom és tisztán, nem tűröm, hogy kishiján ott csinálja össze magát. Van WC, menjen ki. Egyelőre ezt így nem tálaltam ki neki, mert úgy vagyok vele, hogy még egy esély jár, mert holnap is jön hozzám és itt is alszik. Ha eljátssza ezt megint,most már rá fogok szólni és ha nem fejezi be, komolyan elzavarom. Egyáltalán normális ez egy ilyen friss kapcsolatban? Apám ilyen tahó néha, hogy reggelizés közben is fingik az asztalnál, abszolút nem zavarja, ha evés közben a saját fingszagát szívja és még bír enni is mellette. Egyszerűen én elsüllyednék szégyenembe mind a párom, mind a gyerekem előtt ha ilyen gusztustalan módon viselkednék.

17/L

2021. okt. 5. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
A te véleményed is számít nem csak az övé. Szerintem ezt így mond el neki.
2021. okt. 5. 15:32
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha neked ez nem pálya, keress mást,akit az ilyen apróságok zavarnak, egyszerű
2021. okt. 5. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Lehe thogy nálunk lazább ez otthon és így nevelkedett. DE szerintme nyugodtan jelezd neki hogy téged zavar.
2021. okt. 5. 15:45
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ez nem vicces, hanem simán bunkóság. Nekem egy elég lenne a szakításhoz.
2021. okt. 5. 15:48
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon gyrekes még és bunkó is, nem lett otthon megtanítva. Ha már az elején nem figyel erre, akkor ki tudja mi lesz még.
2021. okt. 5. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Bunkó és gyerekes. Feltételezem, hogy az első kapcsolata. Mondd el neki ezt, amit ide leírtál. Ha nem változik a dolog, kényszerítsd rá. Pl.: addig ne hívd át magadhoz (illetve te se menj át hozzá), ameddig nem változtat rajta.
2021. okt. 5. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

Jogosan érzed bunkóságnak. Nagyon sok hozzád hasonló nő van. Általában ők szoktak 40 évesen arról papolni, hogy ma már nincs egy normális férfi sem, miközben már 20 éve nem volt egy rendes kapcsolatuk sem. De nem mindenki esik bele ebbe a hibába. Van, aki így is talál magának olyan párt, akinek nem kell elnéznie semmit, mert tökéletes a számára. Ez az 1%.

Minden esetre szerintem mond el, hogy így érzel. Ez mindkettőtök számára hasznos lesz hosszútávon. Mert ha csak évek múlva derül ki, hogy nagyon nem passzoltok össze, akkor egy csomó időt kidobtatok az ablakon. Érdemes a srácnak is ezt tudnia, mert akkor ő is el fog rajta gondolkodni, hogy vajon "ki tudja mi lesz még".

2021. okt. 5. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
A fingás korai egy ilyen friss kapcsolatba ,de az együttalvás nem 😂😂😂
2021. okt. 5. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
24%
Én is csinálom. Jó étvágyat mindenkinek!
2021. okt. 5. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
27%
Dikk hol a válaszom?
2021. okt. 5. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!