Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 2 hete járunk és már fingik is előttem?
A barátom 1 hét után már olyanokat megenged magának, ami azt hiszi nekem is vicces. Például feljött hozzám tegnap és két hatalmasat és elég büdöset fingott, aztán nevetett, hogy bocs, chilis babot ettem. Eddig is szeretett viccelődni, kedveltem is miatta, na de ez már nekem nem vicces. Kifejezetten bunkóságnak tartom, hogy előttem befingik és ilyen humort fűz hozzá, ami csak neki humoros, de szerintem undorító és bunkóság. Kicsit kiábrándítónak is éreztem tegnap, mivel ablakot is kellett nyitni. A szobámat rendben tartom és tisztán, nem tűröm, hogy kishiján ott csinálja össze magát. Van WC, menjen ki. Egyelőre ezt így nem tálaltam ki neki, mert úgy vagyok vele, hogy még egy esély jár, mert holnap is jön hozzám és itt is alszik. Ha eljátssza ezt megint,most már rá fogok szólni és ha nem fejezi be, komolyan elzavarom. Egyáltalán normális ez egy ilyen friss kapcsolatban? Apám ilyen tahó néha, hogy reggelizés közben is fingik az asztalnál, abszolút nem zavarja, ha evés közben a saját fingszagát szívja és még bír enni is mellette. Egyszerűen én elsüllyednék szégyenembe mind a párom, mind a gyerekem előtt ha ilyen gusztustalan módon viselkednék.
17/L
Jogosan érzed bunkóságnak. Nagyon sok hozzád hasonló nő van. Általában ők szoktak 40 évesen arról papolni, hogy ma már nincs egy normális férfi sem, miközben már 20 éve nem volt egy rendes kapcsolatuk sem. De nem mindenki esik bele ebbe a hibába. Van, aki így is talál magának olyan párt, akinek nem kell elnéznie semmit, mert tökéletes a számára. Ez az 1%.
Minden esetre szerintem mond el, hogy így érzel. Ez mindkettőtök számára hasznos lesz hosszútávon. Mert ha csak évek múlva derül ki, hogy nagyon nem passzoltok össze, akkor egy csomó időt kidobtatok az ablakon. Érdemes a srácnak is ezt tudnia, mert akkor ő is el fog rajta gondolkodni, hogy vajon "ki tudja mi lesz még".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!