Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Melyikőnket szerethet jobban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőnket szerethet jobban?

Figyelt kérdés

A sztori a következő: A barátom és én ugyanabba a középiskolába járunk és csupán pár hónapja jöttünk össze.A fiú kezdeményezte a kapcsolatot,elmondása szerint nem első látásra szerelem,de szimpatikus voltam neki.Első lány vagyok az életében,ugyanis ketten korábban már visszautasították a sulinkból.Elmesélt nekem egy történetet egy plátói szerelméről,aminek a főszereplője az egyik alattam járó lány.Nagyon szerelmes volt belé a barátom,többször is próbálkozott a lánynál,azonban mégsem járt sikerrel.A barátomnak ez azóta is érzékeny téma hiába tagadja.Most jön a történet kihatása a kapcsolatunkra.Lányból vagyok ezért nem tudom nem túlgondolni a helyzetet.Minden nap látják egymást a folyosón,az érzések nem múlnak el egyhamar,főleg,hogy az szerelem volt ellenben velem(barátom próbálja bemagyarázni nekem,hogy engem is annyira szeret de nagyon bénán csinálja,nem hiszek neki természetesen.)A kezdetektől fogva arra gondolok,hogy neki már szüksége volt egy kapcsolatra,viszont az,hogy kivel,már mindegy volt a plátói után. Ha az én helyemben lennétek hogy fognátok fel ezt? Nektek nem esne rosszul? Esetleg szakítanátok emiatt?

(A kérdést már kiírtam egyszer,azonban most tisztaznám,hogy elmúltam 18 éves -még mielőtt belekötne valaki-)

2021. okt. 4. 20:18
 1/9 anonim válasza:
100%
Szerintem üljetek le megbeszélni a dolgokat, és hogy kicsit aggaszt hogy a múlt szerelmével találkozgat. Nem hsizem hogy szakítanotok kellene, maximum ha egyre közeledik hozzá és tőled távolodik. Egy szép délutánt áldozzatok fel erre.
2021. okt. 4. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna a dolog pedig férfi vagyok. Nem hiszem hogy szakítanék de ha nagyon durván rá lenne állva a másik félre lehet.
2021. okt. 4. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne siettesd az időt. Majd idővel eldől. Addig ne éld bele magad a szerelembe. Nehéz lesz? Ez számodra is egy próbatétel lenne.
2021. okt. 4. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Hát én biztos nem lennék olyan pasival, aki még csak nem is titkolja, hogy ha ló nincs, szamár is jó alapon van velem.
2021. okt. 4. 21:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából épp,hogy titkolni próbálja csak nem tudom,hogy ki az aki ezt elhiszi neki:)
2021. okt. 4. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Igen abban igazad van hogy ha a másik lány ha el akarná szeretni tőled a barátod, hát nem lenne sok esélyed visszatartani (legfeljebb a lányt zavarhatnád el, amúgy jogosan, persze ha hagyná). De a lánynak nem kell a pasid valószínű azért mert jobb pasija van, de ez mindegy is.

Lényeg hogy ezért te hülye lennél szakítani 10 pasiból 9nek tuti hogy van ilyen csaj ismerőse aki ha benne lenne simán elcsábítaná a párjától, de ezeknek a csajoknak nem kell az a pasi. Ezt nem kell túlragozni, örülj neki hogy volt olyan marha akarom mondani őszinte a pasid hogy ezt elmondta neked. Szerintem ha már túl akarod gondolni a szitut inkább ezen gondolkodj hogy milyen szerencsés vagy hogy ennyire őszinte kapcsolatod van, de fogadjunk ez eszedbe se jutott, na ezért mondják hogy kell a jó? Nem. Kell a rossz? Persze.

2021. okt. 4. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszélnetek kell, ha nem érzed jól magad a kapcsolatban. Természetes, hogy egy plátói szerelem nem múlik el csak úgy, de gondolj arra, hogy az a lány elutasította, azaz ha nem is azonnal, de idővel mindenképp el fognak múlni az iránta érzett érzelmei. Biztosan szeret téged, különben nem lenne veled, de azért egy őszinte beszélgetés jót tenne nektek.
2021. okt. 4. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Lepontozzátok a 4-est pedig nagyon igaza van.
2021. okt. 4. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Ez ilyen ha nincs ló jó a szamár is esemény.

Lehet szeret meg együtt akar veled lenni, de ha a csaj ki akarna cseszni veletek bármikor igent mondana neki a palid, lekavarhatnának aztán megint offolná. Lényegében egy olyan kapcsolatban vagy hogy nem tette túl magát valakin, és ha szeret akkor is bármikor lecserélne rá. Tudom, mert én is voltam így és sajnáltam is a csajt akivel összejöttem aztán mikor 1x találkoztam exemmel "csak barátok leszünk címszóval" véletlen együtt töltöttünk egy éjszakát. És a csaj semmiről nem tehetett, csak én hogy nem tettem túl magam az exemen. (már nem futnék senki után)

18/F

2021. okt. 4. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!