Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A párom szünetet kért tőlem. ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szünetet kért tőlem. Mégis hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A párommal több mint 10 hónapja vagyunk együtt. Én mident meg tettem a kapcsolatunkért meg hallgattam, támogattam, szerettem és ki is mutattam, megleptem ajándékokkal/virágokkal, mindig kérdeztem hogy hogy van milyen volt a napja stb..

De ő el kezdett tőlem kicsit távolodni és most pedig szünetet kért tőlem. Mondta hogy szeret és nem akar elveszíteni meg szakítani azt is csak nagyon végső esetben viszont azóta nem beszéltünk. Ennek már egy hete. Nem tudom mit tegyek mert tényleg nagyon szeretem és úgy érzem hogy nála jobbat nem találnék soha. Teljesen össze vagyok törve hogy most mi lesz és ez a nagy bizonytalanság valami szörnyű. Hiányzik és fáj ez az egész. De én hajlandó vagyok megváltozni azokban a dolgokban amiket felsorolt hogy szerinte miért kezdett lefelé haladni a kapcsolatunk...

Ti voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek?

2021. okt. 3. 00:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
ès mennyi ido telt el a szunet ès az eskuvo tervezes kozott? Sokszor latom facen hogy eljegyezve aztan hopsz egyedulallo.. Es az se mindegy hogy hany evesek mert 20on evesen egy szunet inkabb lesz szakitas mint 35evesen amikor mar ketyeg ès bepanikol hogy tul valogatos
2021. okt. 5. 03:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Nos mostanra véget ért a szünet. Kiderült hogy ő már akkor szakított velem amikor szünetet kért pedig külön kijelentette hogy ő nem akar szakítani... Na mindegy az 1. Válaszolónak teljesen igaza volt.
2021. nov. 9. 02:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves 11#

Már több mint 3 év telt el azóta és minden rendben megy:)

2021. nov. 9. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!