Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A párom szünetet kért tőlem. ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szünetet kért tőlem. Mégis hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A párommal több mint 10 hónapja vagyunk együtt. Én mident meg tettem a kapcsolatunkért meg hallgattam, támogattam, szerettem és ki is mutattam, megleptem ajándékokkal/virágokkal, mindig kérdeztem hogy hogy van milyen volt a napja stb..

De ő el kezdett tőlem kicsit távolodni és most pedig szünetet kért tőlem. Mondta hogy szeret és nem akar elveszíteni meg szakítani azt is csak nagyon végső esetben viszont azóta nem beszéltünk. Ennek már egy hete. Nem tudom mit tegyek mert tényleg nagyon szeretem és úgy érzem hogy nála jobbat nem találnék soha. Teljesen össze vagyok törve hogy most mi lesz és ez a nagy bizonytalanság valami szörnyű. Hiányzik és fáj ez az egész. De én hajlandó vagyok megváltozni azokban a dolgokban amiket felsorolt hogy szerinte miért kezdett lefelé haladni a kapcsolatunk...

Ti voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek?

2021. okt. 3. 00:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szünetet kér, az a következőt jelenti.

Az illetőnek aki szönetet kér, nincs bátorsága kereken kimondani, hogy vége a kapcsolatnak végleg. Talán mert nem akarja a másik embert negyon megbántani, vagy tart az esetleges drámáktól.

Sokat nem tudsz tenni. Ha szünetet kér, enged el. Már nem vagytok egy hullámhosszon.

2021. okt. 3. 00:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1.-nek sajnos igaza van
2021. okt. 3. 00:26
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Mástól kapja a virágot, tőled a szomorúságot sájláláj, Lálálá, lá-láj-lá lá. Hopp hély! Hoppa

Hordjad másnak a virágot, új csajnak a boldogságot sájlálá, nánáná, lálánaná! Opppppá!

Szóval ja, túl kell lépni öcskös! Kövi csajod ne kapasd így el! Elég neki vmi olcso csoki, nem kell virag! Nem kell elhalmozni ajándékokkal, legyen eszed! Néha meglepheted, de ne vidd tulzasba! Látod h meg ha nagyon erolteted ezt a romatikus pasi stilust is csak 10 honapig bír ki... legyen eszed

2021. okt. 3. 00:29
 4/13 anonim válasza:
100%

#1-est annyival egészíteném ki, hogy vagy fél, hogy, két szék közé esik.

Van neki más de ha vele nem jön össze amit szeretne, még itt vagy te neki😄

Én szakítanék vele most. Pontot tenni a végére könnyebb, mint ki tudja meddig várni és reménykedni. Így jobban fáj neked, mint egyszer x ideig "meggászolni" a hiányát. Kitartást!

2021. okt. 3. 01:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Általában mindig magamból indulok ki. Tehát, ha én valakit igazán szeretek, nem bírok ki nélküle egy hetet (kivéve, ha muszáj) úgy, hogy közben beszélhetnénk, együtt lehetnénk.

Az igaz, hogy több féle/fajta ember van, de nekem ez akkor is olyan érthetetlen.

2021. okt. 3. 01:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Bucsuzz el tole..

Nekem volt egy ilyen szunetet kero pasi par het utan 'ujrakezdtuk' aztan par honap es lelepett vegleg.

..kulfoldi osztondijjal majd lecsokkentette a beszelgeteseket es akkor rakerdeztem hogy ez azt jelenti hogy szakitani akar es mondta hogy igen. Mondjuk ott is akart elni.

engem amugy az nem zavar hogy neten szakitott..

szoval ja. nem volt batorsaga szakitani ezert volt a szunet.

2021. okt. 3. 04:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy újra összejöttök és megváltozol. Tényleg akarsz egy olyan emberrel lenni, aki nem teljesen magadért szeret? Ha megváltoznál miatta akkor nem is téged szeretne, hanem azt akit beléd akar látni.

Ha magadtól változol az más. Ha megtanulsz a pároddal máshogy viselkedni (úgy ahogy neki erre igénye van) az teljesen rendben van. Mondjuk ha neki több beszélgetésre van igénye és így alakítod a délutánodat az teljesen okés. Egy kapcsolatban mindkét fél csiszolódik egymáshoz akár még évek után is. De ha ez nem jön belülről felesleges erőltetni.

2021. okt. 3. 07:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ő kért szünetet, már semmi nem múlik rajtad. Pontosabban de, az hogy nem mész bele és előbb zárod le mint ő, aki nem merte.

Ezen kívül nem tudsz csinálni semmit, a többit pedig a fentiek már jól megfogalmazták, azaz hogy mit jelent ez az egész és miért nem érdemes folytatni.

2021. okt. 3. 13:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettek. Viszont van egy barátom akinek ugyan ez volt a kapcsolatával és most már az esküvőt tervezik.. és tudom van a két véglet hogy vagy szakítás lesz a szünetből vagy pedig segít a kapcsolaton. És nem tudom.. igazatok van viszont sajnos én olyan vagyok hogy reménykedem a végletekig.. ahjj össze vagyok zavarodva és már szinte ott tartok hogy bármire képes lennék hogy vissza kapjam azt a lányt.. úgy érzem hogy ha ő elhagy akkor sose fogok senkit se találni..
2021. okt. 3. 23:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A bánatod miatt vagy ennyire oda, hogy mással nem tudod elképzelni a jövőd, ami szerintem sem kecsegtet reményekkel. Ő már fokozatosan szakítani akar, de úgy, hogy magad jöjj rá a szándékára.

Van ám még sok lány!

2021. okt. 4. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!