Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a szüleit?
Ne nyaggassátok a szülőket. A nem az nem. Ha a saját lányuknak nemet mondanak, akkor majd pont neked mondanak igent?? Szerintem még jobban felhúznák magukat és tali se lenne többé.
Engem mindíg kedveltek a szülők, de nem is jártam a nyakukra.
Tényleg fontos a szülőkkel való kommunikáció, de az ilyeneket mindíg úg intéztük, hogy jó legyen. Ha az én szüleimtől kellett valami, akkor én kértem, ha az ő szüleitől akkor ő. Milyen már keresztbe kérdezni, mikor még pl 1 éve nincs együtt a két ember, de már egymás szüleinek a fülét rágja.
Nekem kell az, hogy jó kapcsolatot ápoljak a lány szüleivel, ezzel pont nem azt érném el. Volt olyan párom akinek a szülei sajátjaként szeretett és ők voltak a legszomorúbbak, mikor szakításra került a sor. Ott már esetleg mernék ilyeneket kérdezni, de nincs rá szügség, mert a lánynak se mondanák azt, hogy nem mehetek, nem aludhatok ott. Inkább ők kérdezgették a lányt, hogy mikor megyek már megint?? Nem akarunk együtt aludni?? Pár napot nem töltünk együtt?? Vagy családi programra nem hogy hívna engem is.
A szülőkkel próbálj jobb kapcsolatot ápolni és ne a nyakukra járni. Ha kapott a saját lányok, a legcukibb kiskutya szemére vagy 20 nemet, akkor ha te irogatnál még rájuk az nem segítene a helyzeten. Ezt hidd el. Valamiért nem engedik. Miért?? Ha ezt tudnátok azzal lehetne valamit kezdeni. De nem azt, hogy megkérdezni még ötven alkalommal, esetleg tele spammelni, hogy főnök úr, engedje már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!