Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni a barátnőm szüleit?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egy 16 éves srác vagyok van egy 15 éves barátnőm..másfél hónapos kapcsolat már a miénk, és kipattant azaz ötlet a fejemből hogy sátorozhatnánk a kertjükben (ez egy kicsit barátságosabb gondolat egy szülőnek szerintem mint az hogy egy ágyban aludnánk)
A szülei nagyon szeretneknek ritkán van olyan nap hogy nem vagyok náluk és..tehát jó kapcsolatot ápolok velük.
Az lenne a kérésem..hogy segítsetek már nekem indokokat és észérveket gyüjteni.
A negatív hozzáállást illetve kommenteket kerülném
UI:bocs a regényért..
2018. aug. 16. 23:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem inkább az ágy. Tudom, hogy te sátorozáshoz kérsz tanácsot, de szerintem ugyanaz fordulna meg a fejükben, szóval akkor mégiscsak inkább ágy...Mégha meg sem teszitek.
2/4 anonim válasza:
15 éves a lány. Egyelőre örülj annak, hogy nem tiltják a fiúzástól, ne hergeld őket azzal, főleg ne alig 6 hét után azzal, hogy te papás-mamást akarsz vele játszani a tulajdon kertjükben, a szomszédok örömére. Egyszerűen nem létezik érv, mert akkora butaságot találtál ki.
3/4 anonim válasza:
Nem kell leszólni! Szerintem aranyos, hogy így próbálkozol. De szerintem ha nála akarsz aludni, inkább kérdezzétek meg azt, hogy náluk filmezhetnétek-e, mert azt szerintem jobban megengednék(bár nem tudom, milyenek a szülők), mint kint a sátorban, egyedül vagytok, semmit sem tudtok csinálni nagyon, szóval mi jut eszébe a szülőnek? :)
4/4 anonim válasza:
eloszor csak aludj náluk, és ne a csajoddal, és igaz orulj h enyit engednek más tiltja, ill más tobbet enged sokkal, az h meik jo az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!