Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudom rávenni a találkozásra?
Figyelt kérdés
Nah szval ezzel a fiúval tobbszor voltam eggyütt és most nyár elején dobott ki....azóta egyszer írt nekem h kezdjük újra es most nyogte ki h azt nem is ő írta hanem az egyik haverja ....mindig mondom neki h szeretnem ezt face tó face-be megbeszélni vele de mindig kibújik alóla ...nagyon szenvedek miatta mert mióta ismerem minden zuros de mégis szeretem ...nem tudja nem látja h milyen állapotba vagyok miatta de ha látna akk megváltozna a hozzáállása sztem....segítséget kérek h esetleg ismertek e olyan műsort vagy csapatot mint a kamureg ami egy lebuktatos találkoztatok műsor ...vagy mivel tudnám őt rávenni h beszéljük meg személyesen?2016. szept. 4. 21:06
1/12 anonim válasza:
Foglald le magad a helyesírás gyakorlásával. Akkor el fogod felejteni.
2/12 anonim válasza:
Ha erre mar ra kell venni az azt jelenti, h rohadtul nem akar toled semmit es ha talalkoztok is akkor se fog ujra osszejonni veled, sot, zavarnad szerintem. Lehet ilyenkor azt mondani, h tuti nem zavarnad ot... Ha nem igy lenne 1 nem dobott volna, 2 talizna veled. Szanalombol ne vard el tole, h veled legyen. Tehat innentol kezdve mirol kene tanacsot adnom... Ha ennyire megszallotja vagy menjel el a sulija ele. De ezzel csak sajat magadnak artasz a legjobban
3/12 A kérdező kommentje:
Koszi nem erre voltam kíváncsi:)
2016. szept. 4. 21:13
4/12 anonim válasza:
Egyeskenek: Zerminator menj mar innen senkit se erdekelxdd
5/12 A kérdező kommentje:
Igaz de közben mondja h lehet h lehetne valami és mikor cselekedni kéne semmi
2016. szept. 4. 21:14
6/12 anonim válasza:
Most aztán keményen megbántottál! Csak így tovább! Viszed te még valamire, csak több legyen az "xd".
7/12 anonim válasza:
Dragamnak: ikszde ikszde ikszdedede ikszde.
Valaszolonak: mondom menj olyan helyekre, ahova gyakran jar.
8/12 A kérdező kommentje:
Jolvan koszonom
2016. szept. 4. 21:20
9/12 anonim válasza:
Jó, figyelj, nem akarok én itt balhét, adok egy őszinte, és tömör választ is a tanácsom mellé.
Leszar téged. Ez van. Zaklatóvá akarsz válni?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok csak válaszokat akarok kapni
2016. szept. 4. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!