Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudom rávenni a találkoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudom rávenni a találkozásra?

Figyelt kérdés
Nah szval ezzel a fiúval tobbszor voltam eggyütt és most nyár elején dobott ki....azóta egyszer írt nekem h kezdjük újra es most nyogte ki h azt nem is ő írta hanem az egyik haverja ....mindig mondom neki h szeretnem ezt face tó face-be megbeszélni vele de mindig kibújik alóla ...nagyon szenvedek miatta mert mióta ismerem minden zuros de mégis szeretem ...nem tudja nem látja h milyen állapotba vagyok miatta de ha látna akk megváltozna a hozzáállása sztem....segítséget kérek h esetleg ismertek e olyan műsort vagy csapatot mint a kamureg ami egy lebuktatos találkoztatok műsor ...vagy mivel tudnám őt rávenni h beszéljük meg személyesen?

2016. szept. 4. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"azóta egyszer írt nekem h kezdjük újra es most nyogte ki h azt nem is ő írta hanem az egyik haverja"

Szerinted kellően értelmes ezek után ahhoz, hogy bármire elfogadható magyarázatot adjon?

2016. szept. 4. 22:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem erdekled! Ugyhogy felejtos nem valtoztatna ha latna az alapotod szoval felejteni majd az ido...
2016. szept. 5. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!