Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni a barátom hogy ne cigizzen ennyit?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon durván dohányzik (19 éves), egy nap akár 2 dobozzal is elszív. Remeg a keze, ideges, mindig kiabál velem ha nincs éppen cigije. Nagyon aggódom érte, hiszen tönkreteszi ezzel az egészségét. Beszéltem már erről vele, mindig azt mondja hogy kevesebbet fog ezentúl szívni,de "természetesen" a végére mindig ugyanannyi fogy el. 18L

2015. dec. 17. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Remeg a keze, ideges, mindig kiabál velem ha nincs éppen cigije" Akkor itt valami más baj is van.

Nem tudod rávenni semmivel ha ö nem akarja.

2015. dec. 17. 17:20
 2/11 anonim ***** válasza:
szépek vagytok
2015. dec. 17. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Remeg a keze, ideges, mindig kiabál velem ha nincs éppen cigije"

legközelebb majd meg is fog ütni, nem?

undorító egy büdös dolog a cigaretta...de hát mondhatod neki, függővel nem tudsz mit csinálni, a függőség is egyfajta betegség... egyet tehetsz...az ilyen tagokat elkerülöd... engem már az is irritál haa buszra felszáll egy erős dohányos, a kabátja, minden olyan förtelmesen büdös, hogy nem lehet elviselni.... és hát nyilván egy párkapcsolatban nem csak ez zavarja az embert, ha dohányos a másik, hanem azért az sem mellékes, hogy az egészségét tönkre teszi ezzel rendesen... impotenciához is vezethet a dohányzás, az meg azért elég kellemetlen egy férfi számára...

2015. dec. 17. 17:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt elírtam hogy remeg a keze. Nem úgy gondoltam hogy akkor remeg amikor nem cigizik, hanem állandóan remeg neki.
2015. dec. 17. 17:26
 5/11 anonim ***** válasza:
akkor a kézremegés irreleváns információ a dohányzás vonatkozásában... idegi eredetű, sok ember van így, én is, nem lehet mit csinálni... de azért kiabálnia akkor sem kellene veled, akármennyire is ideges...
2015. dec. 17. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:

És te még mindig vele vagy.

Aztán jönnek majd a nyavalygások,hogy merre vannak a rendes srácok...

Hagyd el mihamarabb,ha nem akarsz magadnak a jövőben nagyon nagyon rosszat. Neked kell majd eltartanod,és szenvedned a pénzért,amit ő elszív szépen,és még te leszel a szar.

Ráadásul a te egészségedet is tönkreteszi,és ha lesz gyereketek azét is.!

Te döntésed,de jól gondold meg.

És az ilyen emberekből van rengeteg...

18F

2015. dec. 17. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Na azért ne fogjunk mindent egyből a dohányzásra. Én lassan 12 éve szívom és ha éppen nem jutok hozzá nekem inkább rossz kedvem lesz, álmos leszek, nincs étvágyam. Arra nem gondoltál, hogy ez neki nem a cigi miatt van? Bár mindenkinek máshogy jön elő a függőség.
2015. dec. 17. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Sehogy! És ne is akard, mert rosszabb lesz.

Tapasztalat. Ez a típus ütni is fog, ha nem kapja meg a napi cigikét.

2015. dec. 17. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:
atyám. én is elszívok 2 dobozzal. lehet ha valaki segítene elfelejteni az ideget, akkor kevesebbet szívnák. hoppá. lehet hogy nyáron mikor nincs suli, elvagyok 10 szállal. lehet hogy nyáron nincs annyi stressz.hoppá hoppá. te meg még idegeled azzal hogy bsztatod a cigivel. kérdezted már hogy a cigi miatt ideges, vagy talán valami más baj van? ha azt mondja a cigike, azt őszintén mondta?
2015. dec. 18. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
9, ha nekem szól a kérdés, igen, kérdeztem. Ezerszer is felajánlottam, hogy bármiben segítek neki.
2015. dec. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!