Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak?
Figyelt kérdés
Már nem érzem azt a lángot mint a kapcsolatunk elején, és az utóbbi időben folyamatosan arra gondolok milyen lehetne más lánnyal. Elhatároztam, hogy szakítani fogok de mindig az utolsó percben megijedtem és nem tettem meg végül. Bennem van a félelem, hogy elveszítem és, hogy ezt megbánom. Hogyan szakítsak mégis? Szakítanom kéne egyáltalán?2021. szept. 13. 20:58
11/14 anonim válasza:
Néha akartat nélkül is túl gondolja az ember a dolgokat, nem lehet mit tenni. Sajnos nem igazán tudom, hogy ebben az esetben mi volna a megoldás..De szerintem még utoljára próbálj meg vele beszélni, mondd el őszintén, hogy megfordult a szakítás a fejedben a viselkedése miatt (viszont ezt lehetőleg finoman próbáld megfogalmazni).
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos értelmetlennek tartom, úgy se tud megváltozni, alapjaiban kéne megváltoznia. De mint mondtam nem ez a legnagyobb probléma, úgy érzem nem vagyok szerelmes többé bele.
2021. szept. 14. 10:00
13/14 A kérdező kommentje:
Szimplán csak szeretem és nem akarok neki fájdalmat okozni és félek tőle, hogy esetleg megbánnám a döntésem egy idő után, állandóan a szép emlékek járnak a fejemben ami miatt képtelen vagyok megtenni a végső lépést
2021. szept. 14. 11:25
14/14 anonim válasza:
Ilyenkor szoktak a párok szünetet tartani. Beszéld meg vele hogy át kell gondolnod hogy akarod e ezt folytatni és pár napig vagy 1 hétig ne keressen. De te se őt. Ahogy eltelik ez a pár nap úgy fogsz rájönni hogy jobb vagy eosszabb nélküle, ha jobb akkor nincs is miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!