Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítsak a párommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vilu2003 kérdése:

Szakítsak a párommal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A jelenlegi párom, a legelső fél éve ismerem, internetem ismerkedtünk össze. Meg van köztünk a távolság, nem gyakran tudunk találkozni. Pár hónapja jöttünk össze, akkor úgy éreztem szeretem, de még soha nem voltam szerelmes, és nem tudtam, hogy ez biztos az e. Ő azt mondta a szerelemnek idő, kell ezért adtam is magamnak/ a kapcsolatunknak. De ez úgy érzem, nem hogy egyre jobb lenne, hanem egyre rosszabb. Még mindig szeretem de hasonlóan mint egy barátot. Most nemrég álmom is volt egy masik fiúval, ami miatt nagyon bűntudatom volt, el is szeretném neki mondani ezt az egészet,de egyszerűen nagyon félek, nem tudom hogy tegyem meg. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. ápr. 18. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem még ne szakíts! Adj még ennek egy kis időt, és gondold át az egészet.

Ha már tényleg egy kicsit sem szereted, csak akkor szakíts vele, mert ha szakítást úgy, hogy vannak még érzéseid iránta, akkor utána vissza fogsz vágyódni hozzá.

2021. ápr. 18. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

A legkorektebb az vele szemben, hogy elmondod minél előbb, és te is megkönnyebbülsz.

Én nem várnék, akkor is őszintének kell lenni, ha a másiknak fáj, amit az első ír az szerintem nem követhető csak pár napig, mert nem véletlen fogalmazódott meg benned ez a gondolat.

2021. ápr. 18. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Szerintem szakíts! Voltam ugyanebben a cipőben. Miután rászántam magam a szakításra ( évek múlva) fellélegeztem. Ne pazarold el a fiatal éveidet, olyat keress akinél elsőre érzed azt, hogy na igen Ő az :)
2021. ápr. 18. 19:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Honap beszélek vele, és megróbálok neki elmondani mindent. Csak tényleg nem szeretném megbantani, nagyon bűntudato van, olyan mintha csak kihasználnám a szeretetét.
2021. ápr. 18. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Mire jutottatok, mivel zártátok le a beszélgetést?
2021. ápr. 21. 08:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Hmmm, hát nem szakítottunk, addig magyarázott, hogy úgy érezzem, hogy cssk beképzeltem, meg túlgondoltam az egészet, de ez a rossz érzés bennem maradt, azt mondja támogatja bármilyen döntésemet, de közbe olyanokat mondd, hogy lelkiismeret furdalásom legyen, hogyha már arra is gondolok, hogy el akarom hogyni, és hogy ezt én biztos hogy nem gondolom komolyan. De közbe én már 90%ban biztos voltam benne hogy szakítani szeretnék, de egyszerűen nem tudok.
2021. ápr. 23. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Mintha csak én lennék. Ne legyél gyenge, mert megfogod bánni. Pontosabban miket mondott neked, ami miatt meggondoltad magad ?

Mi a csillagjegyed? Ez csak kivancsisagbol :D

2021. ápr. 23. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi egyéb nem történt, csak elszállt a rózsaszín köd és érkezett a rideg valóság. Érdemes elgondolkodnod a folytatáson, ez a pont viszont minden kapcsolat életében eljön, rajtad múlik, hogy lesz-e benned kitartás és végigcsinálod, vagy inkább a könnyebb megoldást választod. :)
2021. ápr. 23. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!