Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel jól elbeszélgettünk. Szinte mindennap. Mikor azonban szóba került a jövő,akkor megmondtam hogy katona szeretnék lenni, ekkor valami történhetett, mivel azóta nem válaszol az üzeneteimre. Nem tiltott le, csak nem reagál. Vajon miért teszi ezt?2021. szept. 13. 18:23
2/8 anonim válasza:
Nem akar ilyen társat, mert a katonát könnyen lelövi az ellenség.
3/8 anonim válasza:
Nekem is alakult egy sráccal aki katona szeretne lenni. Nem tudom engem nem hogy zavart volna,sőt. Az igaz hogy aggódnék értende büszke lennék rá meg attól még hűséges lennék hozzá, kitartanék mellette
Mondjuk az más kérdés hogy nem lett közöttünk semmi:D
Amúgy hány éves vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
Én 18 ő 20.
2021. szept. 13. 21:23
5/8 anonim válasza:
Megnézte, amit írtál neki. Ha nem, akkor talán csak nem ér rá.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nézte meg. Már két napja.
2021. szept. 14. 09:21
8/8 anonim válasza:
Hát lehet, hogy ezért, vagy valami más elhangzott, ami miatt nem akarja folytatni. Vagy csak nem ér rá, lehet hogy történt valami, ami fontosabb, rokon megbetegedése, stb. Felhívni nem tudod? Találkozzatok, vagy telefonon kérdezz rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!