Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért toxic a barátnőm?
Hát, mi nem tudjuk kidobni helyetted.
A saját fiókjaim okkal privátok, ezért soha senkinek nem adnám meg a jelszavaimat, hacsak nem vészhelyzet.
Sajnálom, hogy megcsalták, de ha neki ezen múlna a kapcsolat, akkor nem lenne hosszú a történet.
Jó duma...
És az ilyeneknek mindig bedőlnek, mindig hisznek nekik. Aztán panaszkodnak, hogy csak kihasználják.
A fiam barátnőjét is megcsalták, volt egy fiú, aki kétszer is félrelépett. Amikor összejött a fiammal, ezt elmondta neki, de csak azért, mert nagyon nehezen építi fel a bizalmat az emberekkel. De SOHA nem kérte el semmilyen jelszavát. És SOHA nem nézett bele a telefonjába. Tudom, mert a fiam nem is engedte volna. Ismerem. És nagyon sokat voltak nálunk, 3 hónapig szinte itt lakott a leányzó. A fiam sokszor megy a haverjaival külön bulizni, a lány is a barátnőivel.
Ez beteges, ne haragudj. Lehet, hogy most úgy érzed kötődsz, de Te is elismered, hogy eleged van ebből. És csak fokozódni fog, előbb-utóbb úgyis szakítani fogsz, mert mindenkit el fog marni mellőled, nem lesznek barátaid, nem lesz magánéleted. De Te tudod. Mindenki a saját sorsának kovácsa.
Nekem is volt ilyen csajom
, mi szakítottunk (de nem ez miatt) szerintem csak változtass jelszókat aztán megvan oldva.
Nekem is volt ilyen barátnőm, az ilyenek olyan mintha klónok lennének. Ugyanezeket mondta nekem is, csak én nem adtam meg neki az adataim. Egy darabig hisztizett és elmondott engem minden utolsó szemétnek (csúnyábban fogalmazott), hozzátéve hogy biztos azért nem teszem mert megcsalom, aztán egy idő után lenyugodott 1-2 hétre.
Természetesen ennek nem volt vége, váratlan kirohanásai voltak, mindig máson kapta fel a vizet. Apró hülyeségeken, amiket beképzelt, nem is úgy történtek ahogy ő előadta. Például a haverom testvére (lány) évekkel ezelőtt belájkolta fotóm, gondolom ő végigellenőrizte az összes nyilvános képet és "falnak állított", hogy ki ez a pcsa, mit képzel magáról hogy lájkolgatott. Majd sajnáltatta magát hogy nem is szeretem, bűntudatot próbált ébreszteni hogy bántom őt. Ez még csak az enyhébb kirohanása volt, ne tudd meg milyen volt a vége felé. Így visszanézve elmegyógyintézetben lett volna a helye.
Én is azért maradtam benne mint te, mert egy naív, tapasztalatlan fiatal voltam, de elég csúnyán megdarálta a lelkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!