Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért toxic a barátnőm?
Figyelt kérdés
Eleinte nem volt semmi, elengedett a társaságommal, viszont az elmúlt időbe, akárhányszor a társaságommal vagyok(csak fiúk), elkezd hisztizni. Instám megvan neki, bármikor betud jelentkezni, ugyanígy facebookommal. Mint kiderült, az a reggeli rutinja, hogy bejelentkezik a facebookomba, megnézi hogy kikkel beszéltem és mit, majd bejelentkezik az instámba, kiköveti azt aki neki nem szimpatikus(hiába ismerősöm az illető évek óta), majd számonkér, hogy én miért követem őt és őt és őt. Nagyon kezd elegem lenni ebből, többször is vitatkoztunk már ezen, nem tudom, hogy mit csináljak, szakítani nem akarok, mert nagyon kötődök hozzá, viszont a barátaimat nem akarom elveszíteni egy lány miatt.
Szakíts, ez egyértelmű. Legközelebb meg ne adj meg senkinek semmit, nincs köze hozzá, persze te se várd ezt el tőle.
2021. szept. 9. 09:01
2/20 anonim válasza:
Lapátra vele 🤷🏼♂️
2021. szept. 9. 09:25
3/20 anonim válasza:
Mégis mire kell megadni a jelszavadat? Ez olyan baromság. Neki nincsenek barátai?
2021. szept. 9. 10:23
4/20 anonim válasza:
Atyám! Miért adtad meg egyáltalán a belépési kódjaidat? Ne haragudj, de ez nem normális.
Én 30 éve vagyok férjnél, egyikőnk sem tudja a másik belépési kódját. Eszembe sem jutna soha belenézni. A telefonjának a pin kódját tudom egyedül, de soha nem léptem be, csak akkor ha megkérte, mert valamiért nem tudott intézkedni.
Ki csinál ilyet?
2021. szept. 9. 10:23
5/20 anonim válasza:
A belépési jelszavak olyan, mint s*gglyuk. Nyilván, ha olyan a kapcsolat, hogy évek óta együtt éltek, és mindenféle dolgokon túl vagytok, akkor lehet a bankszámla közös, de ahol a másik telefonjában kell vájkálni (akár okkal, akár ok nélkül), ott megette a fene/penész stb. a kapcsolatot. Az nem párkapcsolat. Ahol ilyen szintű a másik iránti kétség, ott nincs szerelem, de nemhogy szerelem nincs, szeretet sincs.
2021. szept. 9. 11:04
6/20 anonim válasza:
Reszelj vele még egy párszor aztán baszd ki mint macskát szarni.
2021. szept. 9. 11:10
7/20 anonim válasza:
Azért "toxic" mert hagyod.
2021. szept. 9. 11:22
8/20 anonim válasza:
Az a kötődés nem valós amit vele érzel, csak annyira intim, bizalmi illúziót tudnak felépíteni nagyon gyorsan, hogy azért tűnik annak. Például ez a másik fiókjába belépés nem általános, mindenkinek van személyes tere a neten is. Ráadásul kénye-kedve szerint törölget embereket tőled, azért ez elég nagy vészharang ha nem akarsz magadnak még rosszabbat a jövőben. Még azelőtt dobd hogy ez bekövetkezne.
#7 Ez nem valami jó szöveg, hiába használják gyakran. A csaj nem normális és valóban hagyja, de attól még ugyanúgy kattant/mérgező marad, ha dobná is. Tehát nem attól ilyen mert hagyja, a csaj alapból kuka - a jó megfogalmazás az, hogy azért kell szenvednie mert hagyja.
2021. szept. 9. 12:01
9/20 A kérdező kommentje:
Nem önszántamból adtam meg neki, azzal érvelt, hogy az összes exe megcsalta, így adjam meg neki az adatokat, hogy ne történjen meg mégegyszer. Sosem volt szándékomban megcsalni, de úgy voltam vele, hogy ha ezen múlik akkor megadom neki, mivel nem igazán zavarna, ha nem csinálná azt, amit. Nagyon szívesen kidobnám, ha nem kötődnék hozzá, de sajnos hihetetlenül kötődök, viszont nem tudom már elviselni ezt, képtelen vagyok lépni.
2021. szept. 9. 12:23
10/20 anonim válasza:
Ez már rosszul indult. Sajnos a folytatás se lesz jobb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!