Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit mondjak a páromnak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a páromnak, hogyan engeszteljen ki?

Figyelt kérdés

Bunkó volt és aztán egész nap bocsánatot kért.

Durva volt, amiket dühből írt nekem.

Nem borultam ki, mert az érzelem irányítást gyakorlom. Engem senki nem fog többet padlóra tenni. Ez az én egészségem 😄

A hisztizés csak rontott volna a helyzeten. Nem akarok drámázni.

Haza értem és bevallotta és bocsánatot kért.

Mondtam neki, hogy ez nem lesz elég.

Szerintem a legjobb bocsánat kérés a megváltoztatott viselkedés.

Megint megígérte, hogy normálisan fog viselkedni.

Egyébként egy félisten és ez nem sűrűn fordul elő.

Élet körülmények miatt sokallt be, túl sok mostanában a negatív.

Mondtam neki, hogy vegyen virágot, erre azt mondta anyagi dolgok ezen nem segítenek.

Büntetés szerintem nem megoldás, abból tanul vagy mi?

Kisebb hülyeségek miatt masszázst kértem, de most nem tudom mi tévő legyek. Azért be kéne tartani, amit ígér...

Mit mondjak neki, hogy ne forduljon elő ilyesmi mégegyszer?

A fenyegetőzés sem az én területem, hogy a következőnél elhagyom...stb.

2021. szept. 2. 23:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok ismét. Kérdező, milyen válaszokat vársz egyébként? Szemét srác, igazad van, jól alázd meg, hogy megtanulja, hogy máskor viselkedik és teperjen, amíg csak él? Vagy mi a bánat? Nem tudom mit tett a srác, de a ti korotokban már az is főben járó bűn, ha a pasitok köszön egy másik lánynak, arról nem is beszélve, ha még beszélgetni is mer vele. Nem értem, hogy mi értelme volt feltenni a kérdést, ha anyázol meg mindenkinek beszólsz, aki nem azt javasolja, amit te szeretnél. Remélem pár év múlva, amikor nagyobb lesz az érzelmi intelligenciád, visszaolvasod a kérdésedet és a további megnyilvánulásodat, észreveszed és belátod, hogy mennyire ciki és dedós.
2021. szept. 3. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srác, meglátná a kérdést dobna, de megjegyzem full jogosan.
2021. szept. 3. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
xd van neked már elég bajod enélkül is, a srácnak üzenem, hogy kitartást, neked pedig sok sikert az életben, szükséged lesz rá :D
2021. szept. 3. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Csajszi, már bocsi, de Te gyogyós vagy. Xd Ha nem tartsa be a szavát és bunkó, akkor csak dobd, ne itt rinyálj, és kötekedj azokkal akik segíteni próbálnak- Abból itélve amit írtál, nagyon gyerekes vagy, és a párkapcsolatok nem is neked valók..”Mondtam neki, hogy vegyen virágot” akármit is tett a srác, nem volna bőr a képemen ilyet mondani, ez egyszerűen irtóra gyerekes.
2021. szept. 6. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!