Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lesz előbb barátnője? Bővebben lenn
Van két 16 éves srác
A: Viszonylag jóképű, testalkatra szinte tökéletes, jól öltözködik. Belsőre extrém introvertált, meg sem mukkan társaságban csak 1-2 emberrel beszél szűkszavúan, emelett ügyetlen ha többiek előtt kell valamit csinálnia.
B: Átlagos arcú, testalkata kicsit esetlen. Belsőre humoros, laza, pozitívan áll mindenhez, bármilyen témával kapcs. van véleménye.
Melyik srác vonzóbb egy társaságban? Kinek lesz előbb barátnője?
Sokáig az A voltam és mindig úgy lett barátnőm, hogy tudtam vele kettesben beszélgetni. Ha társaságban voltunk, akkor valahogy mellé keveredtem és nem kellett produkálnom, túlharsognom másokat. Nekem is volt vélményem mindenről, csak ordítottam bele a világba.
Egy kivételtől eltekintve mindig olyan barátnőm volt, akire sokan pályáztak, akik a társaság középpontjai voltak.
Most már lazább vagyok.
Tiniként bosszantott, hogy a B katergória sikeresebb a csajoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!