Ide költözött a bátyám barátnője, és úgy kezeli a kutyámat mintha az övé lenne. Mit csináljak? (bővebben)
sokat segít a szocializációján is ha más is foglalkozik vele.. Ha meg teljesen más dolgokat tanít mint te akkor az még össze se fogja zavarni a kutyát. Annak meg ha vesz neki ezt azt akkor csak örülj.. egy kis vizslának nehéz nemet mondani ^^
Amúgy ha te foglalkozol vele a legtöbbet te eteted és te állítod fel neki a szabályokat akkor nem kell attól félned hogy nem téged fog tekinteni a gazdájának. Maradj következetes és örülj neki hogy más is foglalkozik vele :)
Mégis miért rontaná el?
A kérdező azt írta,hogy ő is tanítgatja...
Szerintem csak kedveskedni akar neked/nektek,meg nyilván szereti a kutyákat ezért csinálja.Szerintem nem a csaj kezeli úgy a kutyát,mintha az övé lenne,hanem TE félted a kutyát,hogy rajtad kívül máshoz is ragaszkodik majd.
Szerintem ezen lépj túl,nem akarja kisajátítani a kutyát,csak ő is foglalkozik vele.Nincs ebben semmi.
Nálunk pont fordítva van.Odaköltöztem páromékhoz,szintén van egy húga és egy kutyájuk.Itt én azért veszek neki játékot,meg azért tanítgatom,mert sem párom húga nem csinálja,sem senki más.Mellesleg én magammal hoztam a saját kutyámat is.Baromi jól elvannak,ezért azt hiszi a párom húga,hogy neki már semmit nem kell tennie a kutyájukért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!