Ide költözött a bátyám barátnője, és úgy kezeli a kutyámat mintha az övé lenne. Mit csináljak? (bővebben)
"kijön odahívja magához és elkezdi adni neki a jutalomfalatokat. nem veszi magát észre, avgy direkt csinálja."
nah ez nálam is keményen kicsapná a biztosítékot.
nem kérdezted még meg soha tőle miért csinálja ezt? hogy-hogy nem zavartatja magát hogy épp a kutyával foglalkozol?
beszéld meg vele hogy vegyen visszább mert ez így nem lesz jó.
Ha ennyire a magáénak tekinti, hogy nem veszi észre, hogy épp te foglalkozol vele meg ilyesmi... akkor menj oda és mondd meg neki normálisan, hogy: "Bocsi, de első sorban az én kutyám. Jó, hogy foglalkozol vele és szereted, ezzel nincs baj, de jó lenne ha úgy foglalkoznál vele, ahogy én szoktam. Megszokta az én szabályaimat, te is kövesd ezeket vele."
Na vagy valami hasonlót. :)
A legegyszerűbb ha megbeszéled vele ezt!
Néma gyereknek anyja se érti a szavát!
Ha nem szólsz neki,hogy ez zavar akkor tovább fogja csinálni.
Mond neki,hogy taníthatja,játszhat vele,de csak úgy ahogy te is csinálod,hogy ne zavarodjon meg a kutya.
Illetve közölném vele,hogy amikor itthon vagyok és foglalkozok a saját kutyámmal,ne hívd már légyszi magadhoz.
Szóval vmit mondjál neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!