Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a sráccal? Jól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a sráccal? Jól cselekedtem?

Figyelt kérdés

2 hónapja kavarunk elég egyértelmű volt hogy nincsenek komoly érzései csak szex. De úgy adta elő hogy szerelmes belém hogy kicsit el hittem az utóbbi időben.

Szakított az exével(aki egyébként a barátnőm) és utána jöttem vele össze. 19 éves srác mégis elég tapasztalt volt nők téren mivel sok csajjal volt már.

Na de össze vesztünk mert szerinte én nem vagyok komoly lány és le is rib.ncozott (szex közben) és el is sírtam magam ezen hogy így értékel...de nem szakítottunk még.

Aztán rairt az exe hogy össze jöhetnének még egyszer, de csak azért csinálta hogy mi szetmenjünk.

Erre ő bele is ment és elmondta neki, hogy én csak a szexre kellek neki,meg ezekkel a szavakkal "meg jól is szopik" "csak megb.ni kellett valakit stb egyszóval kihasznált csak.

Ezeket kimasolta az exe és el küldte nekem... Nagyon rosszul esett, és ezután felhivtam a srácot sírva hogy mit képzel magáról meg azt mondtam haragomba" még megb..ni sem tudtál rendesen, hogy mondhatsz ilyent".

Erre ő "kussolj edzek" és lerakdta a telefont... Ezután 1 nappal bocsánatot kértem tőle és felajanlottam hogy néha azért szexelhetnénk de akkor amikor nekem jó erre gondolkodni kezdett és azt mondta nem.

Nagyon megalázva érzem magam rosszul csináltam igaz? Mit kellett volna tenni? 18l

2021. aug. 29. 22:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és megakarom valahogy bosszúlni ezt az egészet van értelme?
2021. aug. 29. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha már ilyeneket mondott rólad és csak így eldobott az exéért, én a helyedben szóba sem álltam volna vele, nem, hogy még bocsánatot kérjek, azért mert mondtam valami rosszat rá idegenben, hiszen ő volt az aki kihasznált elég durván... Az igaz, eléggé megalázkodtál neki ezzel a bocsánat kérdéssel és a szex ajánlattal, ezt nem kellett volna. Mostmar hagyd őt, tiltsd le es lépj tovább, remélem tanultál azért valamit ebből az esetből.
2021. aug. 29. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Most már ez megalázó volt amit eddig csináltál. Ne erőldködj megbosszúlni, inkább ejtsd mindkettőt. Azt mondjuk nem értem miért kavarsz a barátnőd exével. Meg mit értesz az alatt hogy kihasznált? Nem úgy volt hogy ez csak szexkapcsolat?
2021. aug. 30. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülye vagy ha egy ilyen hülye után futsz😅Főleg ha le ribizliz szex közben... Helyedben úgy tökön markoltam volna hogy csak keresztapa lehessen az életébe, nemhogy bocsánatot kérni tőle. Igaz nem szép dolog barátnő exével dugni, a normális emberek általában nem csinálnak ilyent. Hagyd a francba ne bosszulj meg semmit, legjobb bosszú az az ha ignorálod őt.
2021. aug. 30. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz folyamatos megaláztatásokat érezni tiltsd le és keress mást.

Téged más lehet megbecsülne ahelyett hogy pótléknak használ, de ha ilyen béna autista kell akkor van lehetőséged, van még pár szabadon lehet válogatni.

18/F

2021. szept. 1. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!