Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Pánikbeteg lánnyal járnátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pánikbeteg lánnyal járnátok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 09:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Van akiért megéri ezt csinálni, és ha te is ilyen ember vagy akkor amondó vagyok h lesz olyan aki melletted fog állni jóban és rosszban is.
2021. aug. 29. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Így nem szívesen vállalnám be... Persze ha szeretem egy ideig próbálkoznék, de hosszú távon ez elviselhetetlen. Ha kezelteti magát és van esély javulásra az más tészta, de ilyesmiről semmit nem írtál.
2021. aug. 29. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy van akiért szó nélkül megtenném, ha arról van szó. Egy idő után lehet hozzászoknék, bár azért remélném, hogy van kiút ebből, de ameddig kell kiállnék mellette, ha olyan a kapcsolatunk.
2021. aug. 29. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Egy ilyen lány segítségre szorul, én pedig boldog lennék, ha segíthetnék neki átvészelni ezt az időszakot.:)
2021. aug. 29. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

sokan vannak olyanok akik direkt sérült vagy problémákkal küzdő embert keresnek és jönnek összevelük mert így érzik h szükség van rájuk

van aki tényleg csak kedves és segíteni akar valaki meg kb erre gerjed, szóval csak óvatosan

2021. aug. 29. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Így már majdnem olyan mint exem és engem nem zavart hogy akár hajnali 3kor felkellene kelnem vagy akár egész éjszaka foglalkozni azzal akit szeretek (2es voltam)
2021. aug. 30. 00:01
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Elviselhetetlenné és túl nyomulóssá válnak idővel. Érzelmileg zsarolnak, azt mondják, ha elhagyod őket, megölik magukat. Túlságosan rajtad múlna az a bizonyos lány boldogsága :D Az utolsó 3 exem ilyen volt, pont egyforma az összes. Kivétel biztos van, de az már nem én leszek, aki azt megtalálja. Szóval ha egészséges kapcsolatot akartok, olyan embert keressetek aki fejben 100as, ne ilyen "pánikbeteg" hisztis kislányt. Egészséges emberek = egészséges kapcsolat, mérgező beteg emberek = mérgező kapcsolat.
2021. szept. 12. 00:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Najó, köszöntem szépen én nem ilyen vagyok. Nem vagyok hisztis, egyszerűen ez a betegségem. Amiről meg nem tehetek.
2021. szept. 12. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!