Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pánikbeteg lánnyal járnátok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 09:08
1/18 anonim válasza:
Hát ha semmi más baj nincs vele, beleférne.
2/18 anonim válasza:
Ha személyiségre bejön akkor persze, nem lenne kizáró ok
3/18 anonim válasza:
igen, de valahogy megpróbálnék neki segíteni: előbb vagy én, vagy ha én kevés vagyok, akkor szakemberrel. neki is sokkal jobb lesz utána az élete
4/18 anonim válasza:
Ohh olyan a barátnőm, hogy pánik betek, a tömegtől rosszul van, szűk helyen rosszul van és asztmás! :D
Úgyhogy nyugi, nem kizáró ok olyan pasinál aki nem csak megfektetni akar, hanem komolyan is gondolja;)
5/18 anonim válasza:
Az én kiszemeltem is pánikbeteg, de a személyisége mellett ez egy elhanyagolható tényező.
6/18 anonim válasza:
ha ezen kivül minden rendben van vele simán, mindenkinek vannak hibái amikről nem tehet ez is olyan
7/18 anonim válasza:
Ha nem kezelteti, vagy nem akarja kezeltetni akkor nem. Az egyik testvérem pánikbeteg, hát elég nehéz volt együtt élni vele. De ő megtagadta a segítséget.
8/18 anonim válasza:
Hogyne, nekem semmi bajom nincs az ilyen emberekkel
9/18 anonim válasza:
Az azért elég nagy hátrány, ha nem lehet vele kimozdulni, bulizni, felszabadultnak lenni. Én megpróbálnám kigyógyítani ebből a helyzetből, ez főleg fejben dől el. De ha egy idő után semmi változás nem lenne, és nem is lenne hajlandó legalább megpróbálni, akkor az lehet a kapcsolat rovására menne.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem ilyen pánikbetegségre kell gondolni. Ha van kivel elmennie szívesen jár el szórakozni.
A probléma mindig az estével van. Rájön egy halál félelem, és órákon keresztül nyugtatni kell hogy semmi baj, nyugodjon meg. Azt mondja hogy gombocót érez a torkában, sokszor levegőért kapkod. Ha sikerült megnyugtatni, fél óra múlva ez megy újra és újra 2 órán keresztül. Ilyenkor bekapcsol egy filmet, és próbál lenyugodni, azután semmi baj nincs. Nappal se, kivéve este.
2021. aug. 29. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!