Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jósoltatni szeretnék egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jósoltatni szeretnék egy fiúval kapcsolatban. Lehetséges?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Lehet. Csak átverés.
2021. aug. 27. 11:25
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Jósoltatni lehet, csak éppen semmi értelme, mert átverés az egész!
2021. aug. 27. 11:31
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehetséges! Nem szabad!!
2021. aug. 27. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Lehetséges, csak lehúznak pénzzel. Jóslás nem létezik, találgatni pedig te is tudsz. Amúgy én azonnal kiábrándulnék egy olyan emberből, aki ilyeneket tesz/ilyenekben hisz.
2021. aug. 27. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Simán jósoltathatsz, sőt ajánlom is.

A szegény csalóknak is kell a kereset, az ostobák meg megérdemlik, hogy lehúzzák őket.

2021. aug. 27. 12:41
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Miért nem tanulsz meg te egy jóslási módszert, pl. a tarotról rengetek anyag van könyvekben és interneten is.
2021. aug. 27. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
20%

Azt azért hozzá tenném hogy a tarot nem a jövőt mondja meg, hanem az adott szituációt lehet vele felmérni és rá megoldást találni, ez inkább önismereti eszköz. Azt is megértem ha csalásnak, pénz lehúzásnak fogják fel, de azért nem kell mindenkit egy kalap alá venni.

Én is szoktam tarotozni, sokszor a barátnőim kérésére is és nem azért mert idióták lennénk, ebbe lehet hinni vagy nem hinni, komolyan venni, vagy szórakozásnak venni.

2021. aug. 27. 13:21
 8/11 terminator9000 ***** válasza:
100%
Még a tudományba se lehet előre utazni az időbe mert még nemtörtént meg, ezek a jós cigányasszonyok aztmondják amit szemből nézve te hallani akarsz, ne tedd és nem rosszat akarunk neked
2021. aug. 28. 07:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kidobandó pénzed, hajrá
2021. aug. 28. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben, ha megteheted hogy csak úgy kiszórsz ilyen hülyeségekre pénzt, lehetséges. Ha nincs erre pénzed, akkor is, csak akkor értékes pénzt pazaroltál el.
2021. aug. 28. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!